homeProjectenDe Buitenparel

De Buitenparel (Parkrijk | koop | in verkoop)

De Buitenparel

Projectinformatie ‘De Buitenparel’

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: In verkoop

Soort woningen: Appartementen en eengezinswoningen

Aantal woningen: 30

Woonoppervlakten:  circa 46 tot ruim 143 m²


De woningen

In de Buitenparel worden in totaal 30 woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen voor starters. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft.

De herenhuizen

De herenhuizen van De Buitenparel zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces waarbij kopers met de architect aan tafel hun eigen woning kunnen realiseren.  Er is een inspiratiewoning ontworpen bestaande uit drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,9 meter. De inspiratiewoning heeft aan de voorzijde de keukenopstelling, een lichte woonkamer met uitzicht op de achtertuin, vier slaapkamers en mogelijkheid voor een vijfde, een complete badkamer en een privé parkeerplaats. Daarna bent u als koper aan zet om de woning op maat te maken. U gaat letterlijk aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor uw toekomstige woning te bespreken.

De appartementen

De appartementen op de begane grond zijn circa 46 m2 en hebben zowel een voor- als achtertuin. De appartementen op de verdiepingen zijn circa 49 m2 en beschikken over een balkon op het zuidwesten aan de voorzijde van de appartementen. Alle appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, badkamer en een technische ruimte. Bovendien is er een gemeenschappelijke fietsenberging en beschikt elk appartement over een eigen parkeerplaats.

Duurzaam

De woningen zijn energieneutraal en voldoen daarmee aan strenge duurzaamheidsnormen. Zo worden alle woningen uitgerust met een eigen warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De warmtepomp zorgt in de winter voor een heerlijke warme woning door middel van vloerverwarming, in de zomer heeft u het voordeel van vloerkoeling.

Verkooptraject

Alle 18 appartementen en een groot gedeelte van de herenhuizen zijn inmiddels verkocht! De meeste kopers hebben inmiddels het ontwerpgesprek gehad. Op moment zijn er nog enkele herenhuizen te koop, hier vind u een overzicht van de beschikbare herenhuizen.

Hebt u ook interesse in een ruim herenhuis dat naar uw wensen kan worden aangepast? Vul dan nu het inschrijfformulier in en geef daarop uw voorkeur van de bouwnummers aan. De inschrijfformulieren worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, dus schrijf u snel in!

MEER INFORMATIE EN VRAGEN?

Voor meer informatie kunt u terecht op www.debuitenparel.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.debuitenparel.nl.

De Buitenparel is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Makelaar

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief