homeProjectenDe Buitenparel

De Buitenparel (Parkrijk | koop | in ontwikkeling)

De Buitenparel

Wonen à la Carte is gestart met de ontwikkeling van project De Buitenparel in Parkrijk. In de Buitenparel worden in totaal 30 woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen voor starters. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke (aanpasbare) uitstraling heeft.

Aan tafel met de architect

De herenhuizen van De Buitenparel zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces waarbij kopers met de architect aan tafel hun eigen woning kunnen realiseren.  Er is een inspiratiewoning ontworpen en daarna bent u als koper aan zet om de woning op maat te maken. U gaat letterlijk aan tafel met de architect om de indeling en wensen voor uw toekomstige woning te bespreken. Naast het wonen is er ook ruimte voor een combinatie van wonen en werken.

Planning

De komende maanden zal hard worden gewerkt aan de uitwerking van de plannen waarbij de start verkoop naar verwachting plaatsvindt in het eerste kwartaal van 2020.

Energieneutraal

De woningen voldoen verder aan strenge duurzaamheidsnormen, ze zijn namelijk energieneutraal. Zo worden alle woningen uitgerust met een eigen warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. De warmtepomp zorgt in de winter voor een heerlijke warme woning door middel van vloerverwarming, in de zomer heeft u het voordeel van vloerkoeling.

Meer weten?!

Wilt u meer weten over dit project. Via www.debuitenparel.nl kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

De Buitenparel is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

 


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief