Projecten uitverkocht

De Vlinderpoort

De Vlinderpoort wordt gerealiseerd aan de Parelmoervlinderlaan in deelgebied Parkrijk. Het woningaanbod is divers, van grote drie- of vierlaagse eengezinswoningen tot appartementen en woonwerk lofts …
Lees meer

De Beuken

Het appartementengebouw van de Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen.
Lees meer

De Berken I De Entree

Vidomes realiseert de 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren in appartementengebouw De Berken. De sociale huurappartementen zijn bedoeld voor zowel huurders die doorstromen vanuit …
Lees meer

Woon-winkelcomplex De Koploper

In de Koploper worden 135 sociale seniorenhuurwoningen voor woningcorporatie Rijswijk Wonen, een vestiging van supermarktketen Lidl Nederland en aan aantal dagwinkels gerealiseerd.
Lees meer

Projectkaart

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de wijk worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Scroll naar top