12
 • De eerste nul-op-de-meter-woningen

  ook dat komt voor in RijswijkBuiten

  lees verder
 • Alles weten over duurzaamheid in RijswijkBuiten

  laat u verder informeren in het informatiecentrum!

 • Duurzaam Nieuws RijswijkBuiten

  Informatiecentrum RijswijkBuiten 3 april gesloten

  Informatiecentrum RijswijkBuiten 3 april gesloten

  03 april 2018

  In verband met een besloten event is het informatiecentrum RijswijkBuiten vanmiddag gesloten. Informatie over fase 13 van de Tuinen van Sion is vanaf a.s. zaterdag 7 april beschikbaar. Voor alle overige vragen bent u morgen- en donderdagmiddag van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Graag tot dan!

  Montessorischool Parkrijk van start!

  Montessorischool Parkrijk van start!

  08 maart 2018

  Op 5 maart 2018 heeft wethouder Ronald van der Meij de tijdelijke locatie van IKC Montessorischool Parkrijk geopend. Op deze tijdelijke locatie bevindt zich niet alleen Montessorischool Parkrijk, maar ook kinderopvang de Lange Keizer, die opvang biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

  Eerste Groenhypotheek Rabobank getekend

  Eerste Groenhypotheek Rabobank getekend

  01 februari 2018

  Onlangs heeft de Rabobank de eerste Rabo Groenhypotheek in RijswijkBuiten afgesloten. Lisette Kremer en Arnaut de Rijk uit Delft zijn de eerste bewoners die deze nieuwe hypotheekvorm hebben afgesloten. Zij gaan wonen in het project Eilandrijk in RijswijkBuiten.

  In de media

  In de media

  29 januari 2018

  Op de politieke agenda.... Gasloos bouwen. RijswijkBuiten wederom als decor voor Gasloos Wonen. Waarom? In RijswijkBuiten wordt namelijk al 5 jaar gasloos gebouwd, met succes! En daar zijn we als Gemeente Rijswijk en samenwerkende partners trots op!

  Kindcentrum BuitenRijck geopend!

  Kindcentrum BuitenRijck geopend!

  15 januari 2018

  Namens de gemeente Rijswijk heeft wethouder Nicole DierdorpĀ op maandag 8 januari jl. feestelijk de deuren van de nieuwbouwlocatie van Kindcentrum BuitenRijck in RijswijkBuiten geopend. Op deze ochtend is zij samen met de kinderen, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en ouders vanaf de tijdelijke locatie naar het nieuwe onderkomen voor Kindcentrum BuitenRijck gelegen aan de Metelerkampstraat in RijswijkBuiten gelopen.

  Een vooruitblik naar 2018

  Een vooruitblik naar 2018

  21 december 2017

  De nieuwbouwwijk RijswijkBuiten is volop in ontwikkeling. Inmiddels zijn er al diverse woningbouwprojecten gerealiseerd en staan er voor de toekomst nog veel mooie projecten op het programma. Voor het eerste halfjaar van 2018 verwachten wij in Sion nog diverse grote projecten die in verkoop gaan met een gevarieerd aanbod. Denk bijvoorbeeld aan De Tuinen van Sion fase 13, Buitenpoort Sion, Het Hof Sion, en ZuiverWonen.

  Informatiecentrum
  RijswijkBuiten

  Het informatiecentrum is iedere maandag t/m donderdag open van 13.00 tot 17.00 uur

  en zaterdag 2 juni van 11.00 tot 13.00

  Van Rijnweg 3B
  070 - 326 19 75