homeRijswijkBuiten

RijswijkBuiten

RijswijkBuiten

Aangenaam kennis met u te maken……. wij zijn RijswijkBuiten! Een prachtige nieuwe duurzame woonwijk gelegen tussen het centrum van Rijswijk en Delft. Een nieuwe wijk waarin in 2013 de eerste paal is geslagen voor de allereerste woning. En waar in de periode tot 2023 verdeeld over de deelgebieden Sion, Parkrijk en Pasgeld 3400 nieuwe duurzame woningen worden gerealiseerd.

RijswijkBuiten biedt veel diversiteit aan woningen in een aantrekkelijk decor van groen en water. Want nergens in de regio is de woonwijk zo centraal gelegen vlakbij het centrum van Rijswijk, Delft, maar ook Den Haag en Rotterdam. Waar in de regio vindt je een woonwijk met een tuin van maar liefst 150 hectare groen! En heb je ook nog de mogelijkheid om met je bootje te varen naar het Westland of Delft…… Je vindt het allemaal terug in RijswijkBuiten!

RijswijkBuiten is begonnen in Sion, waar de contouren van de nieuwe wijk goed zichtbaar worden. De eerste bewoners wonen inmiddels alweer een aantal jaar met veel plezier in deze wijk. En we zijn in dit deelgebied zeker nog niet klaar. Het volgende deelgebied is Parkrijk met daar direct aan gelegen het Wilhelminapark, een van de verborgen schatten van de gemeente Rijswijk. Kortom; er ligt nog een mooi aanbod voor u klaar van diverse woningen in diverse prijsklassen.

Uiteraard vindt u niet alleen een grote variatie aan woningen terug in RijswijkBuiten. De eengezinswoningen met tuin voeren de boventoon in diverse vormen en maten. Maar ook is er ruimte voor appartementen. En voorzieningen. Kindcentrum Buitenrijck, bestaande uit een basisschool en kinderdagopvang heeft inmiddels al zijn plek gevonden in RijswijkBuiten.  Maar denk ook aan het Gezondheidscentrum RijswijkBuiten.  En dat is niet het enige dat u terug zult vinden in RijswijkBuiten. Uiteraard blijft GroenRijk ’t Haantje van de partij en hopen we ook een supermarkt te kunnen realiseren in Parkrijk.

Duurzaam? Jazeker! U leest het vaak terug bij vele nieuwbouwprojecten. Echter RijswijkBuiten mogen we een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid noemen en heeft zichzelf ook reeds bewezen. Alle woningen kennen een EPC (EnergiePrestatieCoefficient) van 0,0! Daarmee loopt de ontwikkeling van de wijk vooruit op de toekomst, aangezien de minimale eis op dit moment nog 0,4 is. Maar dat niet alleen. Ook de eerste nul-op-de-meter woningen vindt u terug in RijswijkBuiten. Hoe de bewoners dat ervaren? We kunnen u verklappen….. zij zijn nog nooit zo blij geweest met hun energierekening!

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief