Projecten verwacht

Sion Parck (koop)

In Sion Parck worden naar verwachting 30 rijwoningen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 18 woningen aan het water gerealiseerd.
Lees meer

De Berken I De Entree (Huur)

Vidomes realiseert de 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren in appartementengebouw De Berken. De sociale huurappartementen zijn bedoeld voor zowel huurders die doorstromen vanuit …
Lees meer

Projectkaart

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de wijk worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Scroll naar top