Voorzieningen

Woon-winkelcomplex De Koploper

In de Koploper worden 135 sociale seniorenhuurwoningen voor woningcorporatie Rijswijk Wonen, een vestiging van supermarktketen Lidl Nederland en aan aantal dagwinkels gerealiseerd.
Lees meer

Spooronderdoorgang RijswijkBuiten

Op vrijdag 30 juli 2021 is de nieuwe spooronderdoorgang RijswijkBuiten opengesteld. Auto’s, voetgangers en fietsers kunnen nu gebruik maken van een nieuwe veilige verbinding van …
Lees meer

Tijdelijke school Parkrijk

Tijdelijke school Parkrijk I deelgebied Parkrijk Eind 2020 is de Tijdelijke school Parkrijk aan de Trilgrasstraat/Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk geopend. Het betreft een …
Lees meer

PROJECTKAART

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de wijk worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Vragen? Neem contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten

Wilt u meer weten over RijswijkBuiten? Of hebt u vragen over de ontwikkeling van de wijk? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

Scroll naar top