Lees de laatste ontwikkelingen in de RijswijkBuiten-krant

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten? In de RijswijkBuiten-krant leest u het laatste nieuws! In de krant maakt u kennis met de drie deelgebieden van RijswijkBuiten: Sion, Parkrijk en Pasgeld en vindt u een overzicht van alle actuele en verwachte projecten in Parkrijk, zoals woon-winkelcomplex De Koploper, de huur eengezinswoningen en appartementen van het Woonfonds Rijswijk en de koopappartementen in De Beuken.

Duurzaam wonen

Ook leest u wat het wonen in RijswijkBuiten nou zo duurzaam maakt, zoals door de toepassing van zonnepanelen, warmtepompen en hoogwaardige isolatie in de gasloze woningen. Bovendien leest u hoe wijkbewoonster Babette het (duurzaam) wonen in RijswijkBuiten zelf ervaart en komt stadsvogeladviseur Pieter Aaldring aan het woord over hoe ook vogels en vleermuizen een plek vinden in de duurzaamste wijk van Nederland.

Deelmobiliteit in Parkrijk

In de aparte bijlage over deelmobiliteit leest u meer informatie over de introductie van deelmobiliteit in Parkrijk. Op een aantal centrale plekken in de wijk worden op loopafstand van de woningen mobiliteitspunten, zogenaamde Hely Hubs, van deelvervoerder Hely gerealiseerd. Op deze verzamelpunten zijn een aantal (elektrische) deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar, die door alle bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Naar verwachting wordt de eerste Hely Hub in Parkrijk na de zomervakantie geopend.

Klik op de afbeeldingen onderaan deze pagina om de RijswijkBuiten-krant en de bijlage over deelmobiliteit in Parkrijk te bekijken

Wilt u ook wonen in een groene en waterrijke buurt?

Op dit moment zijn er in Parkrijk diverse nieuwe projecten in ontwikkeling. Meer informatie over de projecten leest u op www.rijswijkbuiten.nl/projecten.

Scroll naar boven