Melding openbare ruimte doorgeven

Rijswijk schoon, heel en veilig houden, dat doen we samen. Valt u iets op in de buitenruimte? Dit kan gaan om verlichting, zwerfvuil, een scheve lantaarnpaal, losliggende stoeptegel of verstopte afvoer, maar bijvoorbeeld ook om een onveilig speeltoestel. U kunt eenvoudig een melding openbare ruimte melden bij het meldpunt openbare ruimte van de gemeente Rijswijk. De gemeente gaat daarna aan de slag om uw melding op te lossen.

Een melding openbare ruimte kunt u doen via:

  1. Via de Mijn gemeente app: De MijnGemeente app kunt u downloaden in de App Store en Google Play Store. Na installatie voert u eenmalig uw persoonlijke gegevens in. Bovendien is het ook mogelijk om anoniem een melding te doen. Met uw smartphone geeft u de locatie en een omschrijving van de melding met een paar simpele handelingen door. Bovendien kunt u een foto meesturen en de locatie van de melding via uw telefoon doorgeven. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de voortgang, ontvangt u een e-mail zodra de status van uw melding wijzigt. 
  2. Via het het formulier op www.rijswijk.nl: U vult het webformulier in en geeft de locatie en een omschrijving van de melding door.  Bovendien kunt u een foto meesturen. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van de voortgang, ontvangt u een e-mail zodra de status van uw melding wijzigt.
  3. Via het Rijswijks Contact Centrum (RCC) van de gemeente Rijswijk: bel naar telefoonnummer 14 070

Voor meer informatie over een melding openbare ruimte verwijzen wij u naar het Meldpunt openbare ruimte van de gemeente Rijswijk

Spoed melding

Buiten kantooruren of in het weekend is de piketdienst van de gemeente Rijswijk ingeschakeld voor dringende klachten over werkzaamheden of calamiteiten in de openbare ruimte. De piketdienst is bereikbaar onder nummer: 06-53653202Buiten de kantooruren en in het weekend bellen is alleen bedoeld voor zeer dringende zaken die direct opgelost moeten worden.

Scroll naar boven