Bewonerscommissies in RijswijkBuiten

Het is prettig om in de wijk een gezamenlijk aanspreekpunt te hebben die de belangen van  uw buurt behartigt. In RijswijkBuiten zijn twee bewonerscommissies actief: bewonerscommissie Sion in deelgebied Sion en bewonerscommissie Parkrijk in deelgebied Parkrijk.

Sion

In 2014 is de bewonerscommissie Sion RijswijkBuiten opgericht. Heeft u vragen over de wijk? Of ideeën en/of suggesties om RijswijkBuiten nog leuker te maken? Of wellicht wilt u zich ook inzetten voor Sion als buurt? Meer informatie kunt u vinden op de facebook-pagina van bewonerscommissie Sion. De bewonerscommissie Sion is ook te bereiken door een mail te sturen naar bewoners.rijswijkbuiten@gmail.com.

Parkrijk

In 2019 is de bewonerscommissie Parkrijk RijswijkBuiten opgericht. Woont u in Parkrijk en wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van de bewonerscommissie Parkrijk en het laatste nieuws over wat er verder allemaal speelt in de buurt? Of wilt u zelf een steentje bijdragen? Via deze link kunt u uw voorkeuren kenbaar maken en u eventueel opgeven. De bewonerscommissie Parkrijk is tevens te bereiken via bc.parkrijk@gmail.com.

Scroll naar top