Actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten

RijswijkBuiten is een nieuwbouwwijk in aanbouw, de komende jaren staat er nogal wat te gebeuren. Inmiddels zijn op diverse bouwlocaties voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en is ook de bouw van een aantal projecten gestart. Op deze pagina leest u een actueel overzicht van de voortgang van alle bouwwerkzaamheden in de wijk. Onderstaande bouwwerkzaamheden worden met zorg voor de omgeving uitgevoerd. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.

(Bouw)werkzaamheden

In deze digitale kaart vindt u een overzicht van alle actuele werkzaamheden, (langlopende) wegafsluitingen en tijdelijke bouwwegen in RijswijkBuiten. De projecten die zijn opgenomen in de kaart, zijn op dit moment in aanbouw en/of de (voorbereidende) werkzaamheden hiervoor worden binnenkort gestart. Voor de actuele projecten is de verwachte planning en fasering opgenomen.

Bovendien leest u per project de contactmogelijkheden wanneer u vragen heeft over het project en/of de actuele werkzaamheden van dit project. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel naar 070-326 1975. Wij helpen u graag verder.

Bouwweg Parkrijk

Om de overlast te beperken en de veiligheid in de wijk te waarborgen, is ten zuiden van het Wilhelminapark een bouwweg aangelegd. Het bouwverkeer voor de realisatie van de woningbouw en de openbare ruimte in Parkrijk verloopt voor het overgrote deel via deze bouwweg en de Prinses Beatrixlaan. Helaas kan het incidenteel voorkomen dat een transport niet plaats kan vinden via de bouwweg, maar in plaats daarvan via de Laan van ’t Haantje wordt uitgevoerd. Uiteraard wordt al het bouwverkeer over de Laan van ’t Haantje met extra zorg voor de omgeving uitgevoerd.

Klachten, vragen, meldingen of suggesties

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor. Heeft u vragen, klachten, suggesties of andere meldingen? Neem dan contact op met:

  1. Melding openbare ruimte: Valt u iets op in de buitenruimte? Dit kan gaan om verlichting, zwerfvuil, een scheve lantaarnpaal of een losliggende stoeptegel, maar bijvoorbeeld ook om een onveilige situatie. Dan kunt u eenvoudig een melding openbare ruimte melden bij het meldpunt openbare ruimte van de gemeente Rijswijk. De gemeente gaat daarna aan de slag om uw melding op te lossen. Een melding openbare ruimte kunt u doen via de Mijn Gemeente app (te downloaden via de App Store en de Google Play Store), het webformulier Meldpunt openbare ruimte op www.rijswijk.nl of via het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14 070. Meer informatie leest u op onze website: www.rijswijkbuiten.nl/bewoners/melding-openbare-ruimte
  1. Bouwwerkzaamheden: Op deze pagina leest u per project de contactmogelijkheden wanneer u vragen hebt over het project en/of de actuele werkzaamheden van dit project. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl, of in geval van spoed via telefoonnummer 070 – 326 1975. Wij helpen u graag verder.
  1. Overige vragen: Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten. Wij helpen u graag op weg. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel nar 070-326 19 75.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Graag benadrukken wij dat de verwachte planning en fasering slechts indicatief is, en onder voorbehoud van voortgang en/of wijzigingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Gerelateerd nieuws

Scroll naar boven