homeNieuwsActuele (bouw)werkzaamheden

Actuele (bouw)werkzaamheden

Actuele (bouw)werkzaamheden

RijswijkBuiten is een nieuwbouwwijk in aanbouw, de komende jaren staat er nogal wat te gebeuren. Inmiddels zijn op diverse bouwlocaties voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd en is ook de bouw van een aantal projecten gestart. Op deze pagina leest u een actueel overzicht van de voortgang van alle bouwwerkzaamheden in de wijk. Onderstaande bouwwerkzaamheden worden met zorg voor de omgeving uitgevoerd. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Bouwwerkzaamheden

In deze digitale kaart vindt u een overzicht van alle actuele werkzaamheden, (langlopende) wegafsluitingen en tijdelijke bouwwegen in RijswijkBuiten. De projecten die zijn opgenomen in de kaart, zijn op dit moment in aanbouw en/of de (voorbereidende) werkzaamheden hiervoor worden binnenkort gestart. Voor de actuele projecten is de verwachte planning en fasering opgenomen.

Bovendien leest u per project de contactmogelijkheden wanneer u vragen heeft over het project en/of de actuele werkzaamheden van dit project. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl, wij helpen u graag verder.

Bouwweg Parkrijk

Om de overlast te beperken en de veiligheid in de wijk te waarborgen, is ten zuiden van het Wilhelminapark een bouwweg aangelegd. Het bouwverkeer voor de realisatie van de woningbouw en de openbare ruimte in Parkrijk verloopt voor het overgrote deel via deze bouwweg en de Prinses Beatrixlaan. Helaas kan het incidenteel voorkomen dat een transport niet plaats kan vinden via de bouwweg, maar in plaats daarvan via de Laan van ’t Haantje wordt uitgevoerd. Zo maakt bouwverkeer van De Comphaan, de Linden en ProRail gebruik van de Laan van ’t Haantje, ’t Haantje of de Lange Kleiweg. Uiteraard wordt al het bouwverkeer over de Laan van ’t Haantje met extra zorg voor de omgeving uitgevoerd.


Klachten, vragen, meldingen of suggesties

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.Afhankelijk van de aard van uw melding, kunt u bij vragen, klachten, suggesties of andere meldingen contact opnemen met programmabureau RijswijkBuiten en de gemeente Rijswijk:

  1. Melding openbare ruimte: Valt u iets op in de buitenruimte? Dit kan gaan om verlichting, zwerfvuil, een scheve lantaarnpaal of een losliggende stoeptegel, maar bijvoorbeeld ook om een onveilige situatie. Dan kunt u eenvoudig een melding openbare ruimte melden bij het meldpunt openbare ruimte van de gemeente Rijswijk. De gemeente gaat daarna aan de slag om uw melding op te lossen. Een melding openbare ruimte kunt u doen via de Mijn Gemeente app (te downloaden via de App Store en de Google Play Store), het webformulier Meldpunt openbare ruimte op www.rijswijk.nl of via het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk via telefoonnummer 14 070. Meer informatie leest u op onze website: www.rijswijkbuiten.nl/bewoners/melding-openbare-ruimte
  1. Bouwwerkzaamheden: Op deze pagina leest u per project de contactmogelijkheden wanneer u vragen hebt over het project en/of de actuele werkzaamheden van dit project. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl, of in geval van spoed via telefoonnummer 070 – 326 1975. Wij helpen u graag verder.
  1. Leefbaarheid van de wijk: Hebt u vragen en/of ideeën om de leefbaarheid van uw buurt te verbeteren? Neem dan contact op met Chanelle Llobera, gebiedsregisseur RijswijkBuiten via cllobera@rijswijk.nl. Afhankelijk van uw vraag, vervult de gebiedsregisseur de rol van vraagbaak, wegwijzer, doorverwijzer of meedenker. Bovendien heeft de gebiedsregisseur regelmatig contact met Bewonerscommissie Parkrijk en Sion.

Disclaimer

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Graag benadrukken wij dat de verwachte planning en fasering slechts indicatief is, en onder voorbehoud van voortgang en/of wijzigingen. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief