homeContact

Contact

Contact

Contact

Informatiecentrum RijswijkBuiten

In verband met de Coronamaatregelen is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met informatiecentrum RijswijkBuiten via telefoonnummer 070- 326 1975 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Hebt u een specifieke vraag over een van onze actuele projecten: Park van Rodenburg, De Lanen, De Buitenparel, De Wilgen, De Linden of Landerijen van Sion? Neem dan contact op met Arjan van Weele via telefoonnummer 06 2850 6559 of Monique Leijerweert via telefoonnummer 06 5543 0969 of per e-mail via rijswijkbuiten@rijswijk.nl. Wanneer de woonconsulenten uw vraag niet telefonisch of per e-mail kunnen beantwoorden, zullen zij indien nodig én alleen voor dringende vragen samen met u een afspraak inplannen.

Hebt u een afspraak bij informatiecentrum RijswijkBuiten?

Om uw afspraak aan informatiecentrum RijswijkBuiten veilig te laten verlopen, hebben wij maatregelen getroffen om u ook in deze tijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en ieders veiligheid te waarborgen. Zo zijn er looproutes ingericht en zijn er plastic afscheidingen geplaatst. In verband met de Coronamaatregelen vragen wij u om:

  • alleen naar informatiecentrum RijswijkBuiten te komen wanneer u een afspraak heeft met een van onze medewerkers;
  • alleen of met maximaal twee personen naar uw afspraak te komen;
  • niet eerder dan het aanvangstijdstip van uw afspraak naar het informatiecentrum te komen. let op: er is binnen geen wachtruimte;
  • uw handen te desinfecteren bij binnenkomst met het desinfectiemiddel, dit hebben wij voor u klaargezet.
  • de aanwijzingen van onze woonconsulenten op te volgen, zij begeleiden u tijdens uw afspraak.

Bezoekadres:

Informatiecentrum RijswijkBuiten

Van Rijnweg 3b

2286 KC Rijswijk

Klik hier voor de routeinformatie. Bij het informatiecentrum is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt op loopafstand parkeren aan de Laan van Sion, ter hoogte van de Van Rijnweg 1d.

Postadres:

Postbus 5305

2280 HH Rijswijk

Telefoon: 070 – 326 19 75

E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl


 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief