homeProjectenNieuwbouw Montessorischool Parkrijk

Nieuwbouw Montessorischool Parkrijk (Parkrijk | voorziening | onderwijs)

Nieuwbouw Montessorischool Parkrijk

Op dit moment is Montessorischool IKC Parkrijk gevestigd in een tijdelijke locatie aan de Van Rijnweg 7 en 11 in deelgebied Sion. In 2019 heeft de gemeenteraad besloten om voor een periode van 10 jaar een bedrag beschikbaar te stellen voor de realisatie van een extra tijdelijk schoolgebouw in Parkrijk RijswijkBuiten. In eerste instantie zal Montessorischool IKC Parkrijk tijdelijk intrek nemen in deze tijdelijke locatie aangezien de bouw van de definitieve huisvesting in deelgebied Parkrijk door een bestemmingsplanprocedure vertraging heeft opgelopen.

Nieuwbouw

De planvorming voor de bouw van de nieuwbouw is gestart. Naar verwachting wordt de school in 2021 opgeleverd. Voor meer informatie over Montessorischool IKC Parkrijk, verwijzen wij u graag naar de website van Librijn.


Meer informatie

Heeft u aanvullende vragen over onderwijshuisvesting in de gemeente Rijswijk? Neem dan contact met de afdeling Jeugd, Onderwijs & Brede scholen via het Klant Contact Center van de gemeente Rijswijk (telefoonnummer 14 070) of via het contactformulier.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die ge├»nteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.


Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief