homeProjectenHoflanen Parkrijk

Hoflanen Parkrijk (Parkrijk | koop | in verkoop)

Hoflanen Parkrijk

PROJECTINFORMATIE ‘HOFLANEN PARKRIJK’

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: fase 1 in verkoop

Soort woningen: 32 Ruime eengezinswoningen (fase 1) en 20 unieke beneden- en bovenwoningen.

Aantal woningen: 52

Woonoppervlakten:  –


In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk wordt plan Hoflanen ontwikkelt. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe wijk Hoflanen.

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan de in toekomst geldende duurzaamheidsnormen. Naast de gasloze en duurzame woningen vindt u hier een robuust water- en poldersysteem, volop diversiteit in de groenstructuur en aandacht voor variatie van natuurlijke elementen

PARKRIJK RIJSWIJKBUITEN

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark.

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwplannen wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3. Altijd één parkeerplaats per woning en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers parkeren. Om de mobiliteitsbehoefte veilig te stellen worden in Parkrijk extra parkeerplaatsen voor deelauto’s gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen komen op een aantal verzamel opstelpunten in de wijk (zogenaamde mobiliteitspunten) op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn een aantal deelauto’s beschikbaar, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Meer informatie leest u op deelmobiliteit in Parkrijk.

START VERKOOP

Van dinsdag 15 december 2020 9.00 uur tot maandag 11 januari 2021 17.00 uur kunt u zich inschrijven voor deze woningen op de website van Hoflanen fase 1.

  • Op de website vindt u bovendien het woningaanbod, de brochure en de verkoopdocumentatie
  • U kunt een voorrangspositie bij de toewijzing van de woningen krijgen wanneer u voor de sluiting van de inschrijfperiode bij de hypotheekspecialisten bent geweest en hierbij een hypotheekverklaring ontvangen heeft.
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier.
  • Kandidaten met een hypotheekcheck hebben voorrang op kandidaten die geen hypotheekcheck hebben aangeleverd. Indien u een optie op een woning krijgt toegewezen, wordt er tussen 14 en 15 januari 2021 contact met u opgenomen.

MEER INFORMATIE

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom Hoflanen en start verkoop? Op de website www.hoflanen.nl vindt u hierover meer informatie.

Hoflanen is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Makelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief