homeNieuwsHet laatste nieuwsGeen categorieStart verkoop Hoflanen fase 2

Start verkoop Hoflanen fase 2

Start verkoop Hoflanen fase 2

Op vrijdag 26 maart 2021 start de verkoop van 20 compacte woningen in de tweede fase van Hoflanen in deelgebied Parkrijk. Fase 2 omvat twee woningtypes die variëren in zowel grootte als uitstraling. De Hofdame is een sfeervolle gelijkvloerse woning op de begane grond met tuin en beschikt over een woonoppervlakte van 62 m2 en een vrij op naam prijs vanaf 275.700 euro. De Opperhoutvester is een karakteristieke tweelaagse bovenwoning met terras en beschikt over een woonoppervlakte van 87 m2 en een vrij op naam prijs vanaf 338.700 euro.

Parkrijk RijswijkBuiten

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark.

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwplannen wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3. Altijd één parkeerplaats per woning en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers parkeren. Om de mobiliteitsbehoefte veilig te stellen worden in Parkrijk extra parkeerplaatsen voor deelauto’s gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen komen op een aantal verzamel opstelpunten in de wijk (zogenaamde mobiliteitspunten) op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn een aantal deelauto’s beschikbaar, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Meer informatie leest u op deelmobiliteit in Parkrijk.

Duurzaam wonen

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. In de woningen worden slimme technieken toegepast zoals een warmtepomp die warmte uit de bodem haalt, een ventilatiesysteem dat reageert op de aanwezigheid van mensen in een ruimte, drielaagsglas en zonnepanelen.

Niet alleen in de woningen maar ook in het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variatie in groen (bio-diversiteit), de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen. Maar ook de aanleg van waterdoorlatende verhardingen en de bovengrondse afvoer van regenwater in delen van Parkrijk. Het regenwater van de daken en wegen stroomt bovengronds af naar speciale goten, die het laagste punt vormen in het wegprofiel. Vervolgens zorgen de watergangen en de speciaal ingerichte openbare groenstroken voor de (tijdelijke) opvang van het water en een (vertraagde) afvoer naar het Wilhelminapark. Hierdoor kan regenwater versneld worden afgevoerd naar omliggende waterpartijen en wordt schade door wateroverlast aan woningen en infrastructuur voorkomen.

Inschrijven

Vanaf vrijdag 26 maart 2021 09:00 uur tot en met maandag 5 april 2021 17:00 uur kunt u zich inschrijven voor de woningen uit fase 2:

  • Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u op www.hoflanen.nl.
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier.
  • Kandidaten met een hypotheekcheck hebben voorrang op kandidaten die geen hypotheekcheck hebben aangeleverd.
  • De toewijzing van de woningen vindt plaats vanaf woensdag 7 april 2021.

Stappenplan:

Stap 1: Log in op uw account (of maak een account aan) op www.hoflanen.nl
Stap 2: Klik links in het menu op ‘digitaal inschrijfformulier’
Stap 3: Vul alle gegevens in
Stap 4: Onderteken het digitale inschrijfformulier
Stap 5: U ontvangt ter bevestiging een e-mail.

VRAGEN

Voor vragen over Hoflanen kunt u contact opnemen met:

Olsthoorn Makelaars, via:
Telefoonnummer: 070 308 46 56
e-mail: nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Frisia Makelaars, via:
Telefoonnummer: 070 342 0101
e-mail: nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief