Inschrijving Hoflanen fase 3 gesloten

In het waterrijke en groene deelgebied Parkrijk wordt Hoflanen ontwikkelt. Hier verrijzen 87 gevarieerde gezinswoningen. Van royale rijwoningen in knusse hofjes tot comfortabele beneden- en bovenwoningen in de groene lanen: samen vormen ze de nieuwe wijk Hoflanen. De verkoop van de hofwoningen uit Hoflanen fase 1 en 2 verloopt voorspoedig. Van woensdag 31 maart tot en met 7 april 2021 kon u zich inschrijven voor de eengezinswoningen in fase 3.

Inschrijving gesloten

Op dit moment is de inschrijving gesloten en vindt de toewijzing van de woningen plaats. Inmiddels is de inschrijftermijn voor de woningen Hofdame en Opperhoutvester gesloten en zijn de 20 woningen toegewezen. De makelaar heeft alle gegadigden uitgenodigd voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek krijgen de kandidaten de mogelijkheid om een optie te nemen op de woning.

Fase 3

Het aanbod van de 3e fase bestaat uit 35 eengezinswoningen. Waaronder 5 woningen type Meesters aan de Lanen van circa 134 m² en tuin op het Zuidwesten. Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,14 meter diep en gelegen aan een laan. In het hof bevinden zich 30 eengezinswoningen type Dames in het Hof. Deze woningen van circa 119 m² zijn 5,1 meter breed en 10,14 meter diep. Bent u op zoek naar nog meer ruimte? De woningen zijn optioneel uit te bouwen op de begane grond en beschikken over veel keuze voor indelingsmogelijkheden.

Deze duurzame woningen worden zeer compleet opgeleverd:

  • Inclusief complete keuken
  • Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
  • Inclusief vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping
  • Inclusief Triple HR+++ glas
  • Inclusief bodemwarmtepomp
  • Veel keuze- en indelingsmogelijkheden
  • Duurzaam, energieneutraal en klaar voor de toekomst. Conform de allerlaatste duurzaamheidseisen. 

Parkrijk RijswijkBuiten

Plan Hoflanen ligt in het groene deelgebied Parkrijk. De naam Parkrijk is niet zomaar gekozen. Water en groen vormen de hoofdingrediënten van jouw nieuwe wijk. Hoflanen heeft met haar lange lanen en gezellige hofjes dezelfde parkachtige kenmerken als het naastgelegen Wilhelminapark.

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Bij de ontwikkeling en uitwerking van bouwplannen wordt rekening gehouden met een parkeernorm van 1,3. Altijd één parkeerplaats per woning en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers parkeren. Om de mobiliteitsbehoefte veilig te stellen worden in Parkrijk extra parkeerplaatsen voor deelauto’s gerealiseerd. Deze parkeerplaatsen komen op een aantal verzamel opstelpunten in de wijk (zogenaamde mobiliteitspunten) op loopafstand van de woningen. Op deze verzamelpunten zijn een aantal deelauto’s beschikbaar, die door alle bewoners kunnen worden gebruikt. Op dit moment worden er plannen uitgewerkt om deze ambitie te realiseren. Meer informatie leest u op deelmobiliteit in Parkrijk.

Inschrijven

Vanaf woensdag 31 maart 2021 tot woensdag 7 april 2021 12:00 uur kun u zich inschrijven voor de woningen uit fase 3. Inmiddels is de inschrijving gesloten en worden de woningen toegewezen:

  • Alle verkoopdocumentatie, de prijzen en de mogelijkheid tot inschrijven voor de woningen vindt u op www.roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/hoflanen-fase-3-te-rijswijk.
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier.
  • Na de sluitingsdatum worden de woningen toegewezen.

Vragen

Voor vragen over Hoflanen kunt u contact opnemen met:

Olsthoorn Makelaars, via:
Telefoonnummer: 070 308 46 56
e-mail: nieuwbouw@olsthoornmakelaars.nl

Frisia Makelaars, via:
Telefoonnummer: 070 342 0101
e-mail: nieuwbouw@frisiamakelaars.nl


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is te-koop-hoflanen-fase-3_2-680x453.jpg
Scroll naar boven