homeProjectenDe Landerijen van Sion

De Landerijen van Sion (Sion | verkoop | inschrijving)

De Landerijen van Sion

Projectinformatie ‘De Landerijen van Sion’

Deelgebied: Sion

Soort aanbod: Koop

Status: in verkoop

Soort woningen: twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Aantal woningen: 14

Woonoppervlakten:  vanaf circa 185 m2


DE WONINGEN

Aan de rand van RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

Twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen

De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is  ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. Alle woningen hebben voldoende keuzes uit ruwbouwopties en hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

START VERKOOP 

Van woensdag 21 oktober tot maandag 9 november 17.00 uur kunt u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de de Landerijen van Sion. Op dit moment vindt de toewijzing van de woningen plaats.
  • De toewijzing van woningen gebeurt niet op basis van volgorde van binnenkomst, maar zal gebaseerd zijn op zaken als uw voorkeurswoning, financiële situatie en de verkoop van uw eigen woning.
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven, wordt u uiterlijk in de week van 16 november 2020 door Frisia Makelaars op de hoogte gesteld over een eventuele toewijzing van een woning.

MEER INFORMATIE

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Landerijen van Sion en start verkoop? Op de website www.landerijenvansion.nl vindt u hierover meer informatie.

De Landerijen van Sion is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief