Landerijen van Sion I deelgebied Sion

Projectinformatie

Deelgebied: Sion

Soort aanbod: Koop

Status: opgeleverd in 2022, alle woningen zijn verkocht

Soort woningen: twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Aantal woningen: 14

Woonoppervlakten:  vanaf circa 185 m2

DE WONINGEN

Aan de rand van RijswijkBuiten nabij de Zwethzone zijn in De Landerijen van Sion 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen gebouwd.

Twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kon optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen

De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen zijn voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. Alle woningen hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

MEER INFORMATIE

Op de website www.landerijenvansion.nl vindt u meer informatie.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Landerijen van Sion worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Vragen? Neem contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten

Wilt u meer weten over RijswijkBuiten? Of hebt u vragen over de ontwikkeling van de wijk? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

gerelateerd nieuws

Scroll naar boven