homeProjectenDe Landerijen van Sion (uitverkocht)

De Landerijen van Sion (uitverkocht) (Deelgebied Sion I koop)

De Landerijen van Sion (uitverkocht)

Projectinformatie ‘De Landerijen van Sion’

Deelgebied: Sion

Soort aanbod: Koop

Status: uitverkocht

Soort woningen: twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen

Aantal woningen: 14

Woonoppervlakten:  vanaf circa 185 m2


DE WONINGEN

Aan de rand van RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van de zwethzone.

Twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen

De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is  ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. Alle woningen hebben voldoende keuzes uit ruwbouwopties en hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

MEER INFORMATIE

Op de website www.landerijenvansion.nl vindt u meer informatie.

De Landerijen van Sion is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. 

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief