Inschrijving de Landerijen van Sion

Aan de rand van RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

Kenmerken van deze woningen:

  • 4 vrijstaande en 10 royale twee-onder-een-kapwoningen
  • Woonoppervlak vanaf circa 185 m2
  • Prijzen vanaf € 645.000 (twee-onder-een-kap) en € 755.000 (vrijstaand)
  • Keuze uit een berging of een garage
  • Standaard twee eigen parkeerplaatsen (bouwnummer 5 heeft 1 parkeerplaats)
  • Voorzien van warmtepomp, zonnepanelen, tegelwerk en sanitair
  • Zoveel mogelijk aan te passen aan uw persoonlijke wensen

Twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-een-kapwoningen met een gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen

De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is  ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. 

Wonen in een groene en waterrijke buurt

Omzoomd door groen en direct aan het water geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen voor uzelf en de kinderen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen. 

Inschrijving

Van woensdag 21 oktober tot maandag 9 november 17.00 uur kon u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de de Landerijen van Sion. Op dit moment vindt de toewijzing van de woningen plaats.

  • De toewijzing van woningen gebeurt niet op basis van volgorde van binnenkomst, maar zal gebaseerd zijn op zaken als uw voorkeurswoning, financiële situatie en de verkoop van uw eigen woning.
  • Wanneer u zich heeft ingeschreven, wordt u uiterlijk in de week van 16 november 2020 door Frisia Makelaars op de hoogte gesteld over een eventuele toewijzing van een woning. 

Vragen

Voor meer informatie en vragen over de Landerijen van Sion kunt u contact opnemen met Frisia Makelaars via telefoonnummer 070 – 342 01 01 of e-mail info@frisiamakelaars.nl.

Scroll naar boven