Verwacht: De Landerijen van Sion

Aan de rand van RijswijkBuiten worden 10 twee-onder-een-kapwoningen en 4 vrijstaande woningen ontwikkeld. Deze ‘Landerijen van Sion’ worden gebouwd in het voormalig tuinbouwgebied, waar de wijk haar naam aan te danken heeft, aan de rand van het Hoekpolderpark.

Twee-onder-een-kapwoningen

De royale twee-onder-een-kapwoningen meteen gebruiksoppervlak vanaf circa 185 m2 hebben een ruime living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. De woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De twee-onder-een-kapwoning is voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage.

Vrijstaande woningen

De royale vrijstaande woningen met gebruiksoppervlak van circa 190 m2 hebben eveneens een ruimte living, drie slaapkamers, badkamer op de verdieping en een vrij indeelbare zolder geschikt voor één of meerdere slaapkamers. Ook de vrijstaande woningen worden voorzien van luxe sanitair en tegelwerk. De vrijstaande woning is  ook voorzien van een berging  en heeft hierdoor wel een grotere living maar kan optioneel ook uitgevoerd worden met een garage. Alle woningen hebben voldoende keuzes uit ruwbouwopties en hebben bovendien twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

START VERKOOP 

Naar verwachting start de verkoop van de Landerijen van Sion aan het einde van het derde kwartaal/begin vierde kwartaal 2020.

MEER INFORMATIE

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de Landerijen van Sion en start verkoop? Op de website www.landerijenvansion.nl vindt u hierover meer informatie.

Scroll naar boven