homeProjectenDe Wilgen

De Wilgen (Parkrijk | koop | in pre-sale)

De Wilgen

Nieuwbouwplan De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen en kinderen kunnen naar hartenlust spelen.

De Wilgen is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

De woningen

Het nieuwbouwplan De Wilgen biedt een gevarieerd woonprogramma met verandawoningen, hofwoningen en statige stadsvilla’s. De woningen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.

Pre-sale

De pre-sale van het project De Wilgen is op zaterdag 5 oktober 2019 van start gegaan.Terwijl de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet voor de complete verkoop- en contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven. Tijdens de Presale periode is het voor aspirant-kopers mogelijk maken een huis te reserveren. Voor meer informatie over de pre-sale, het aankoopproces en de woningen verwijzen wij u naar de projectpagina www.parkrijk-dewilgen.nl

Meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op www.parkrijk-dewilgen.nl.

Op de hoogte blijven?

Indien u geïnteresseerd bent in de woningen van dit plan, dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden via het interesseformulier op de website van De Wilgen.

 

 

 

 


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Makelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief