De Wilgen Parkrijk in pre-sale

De pre-sale van het project De Wilgen is op zaterdag 5 oktober 2019 van start gegaan. Terwijl de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet voor de complete verkoop- en contractdocumentatie, is er al genoeg materiaal om u een goede indruk van de woningen te geven. Tijdens de Presale periode is het voor aspirant-kopers mogelijk om een huis te reserveren.

De Wilgen wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Met zo’n prachtig park om de hoek kunt u op elk gewenst moment in het jaar genieten van de natuur en het buitenleven. Natuurlijk heeft u in het Wilhelminapark optimaal de ruimte om bijvoorbeeld te wandelen, hard te lopen, te skaten, of te vissen. Ook kinderen kunnen er naar hartenlust spelen.

De woningen

De woningen in het plan De Wilgen zijn energieneutraal en comfortabel. Om dit te bereiken zijn er diverse duurzame oplossingen opgenomen in het ontwerp. Door onder andere het gebruik van een warmtepomp en zonnepanelen zijn de woningen zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Comfort verhogend werkt het gebruik van triple glas en het toepassen van vloerverwarming in de gehele woning die in de zomer ook als koeling kan dienen.Het project bestaat uit 3 type woningen: de verandawoning, de hofwoning en de stadvilla.

Meer informatie?

Voor meer informatie over de pre-sale, het aankoopproces en de woningen verwijzen wij u naar de projectpagina www.Parkrijk-deWilgen.nl

Scroll naar boven