homeProjectenDe Linden fase 1 (in verkoop)

De Linden fase 1 (in verkoop) (Deelgebied Parkrijk I koop)

De Linden fase 1 (in verkoop)

Projectinformatie De Linden fase 1

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: koop

Status: in verkoop vanaf 30 november 2019.

Soort woningen: appartementen

Aantal woningen: 68

Woonoppervlakten:  circa 116 tot 143 m2


De Woningen

Fase 1 bestaat uit ruime, luxe appartementen die zijn gelegen in drie appartementencomplexen: de Koningslinde, de Zilverlinde en de Witte Linde.

De Koningslinde

De Koningslinde troont als een ware koning boven de deelprojecten van De Linden uit. Deze prachtige markante woontoren heeft 12 lagen en biedt ruimte aan verschillende type 4-kamer appartementen. Iedere woonlaag heeft appartementen variërend in grootte van 116 m2 tot maar liefst 133 m2 met een riante buitenruimte. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Koningslinde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-koningslinde.

De Zilverlinde

Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot 143 m2.  Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Bovendien vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Zilverlinde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-zilverlinde

De Witte Linde

Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte. De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2. Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Daarnaast vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Witte Linde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-witte-linde

Start verkoop

Op zaterdag 30 november 2019 is de verkoop van De Linden van start gegaan. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Voor de actuele verkoopstand verwijzen wij u graag naar www.wonenindelinden.nl. Voor vragen over de toewijzing van de woningen en de actuele verkoopstand kunt u terecht bij verkopend makelaar. Voor de prijslijst van de woningen verwijzen wij u graag naar de website van De Linden.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie over de woningen, de prijslijst en het verkooptraject kunt u terecht op de projectwebsite www.wonenindelinden.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Op de hoogte blijven

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.wonenindelinden.nl


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (weg)werkzaamheden in deelgebied Parkrijk.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Makelaars

Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
info@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

Hoogenraad NVM Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Haagweg 177
2281 AJ  Rijswijk
rijswijkbuiten@hoogenraad.nl
070 – 399 36 34

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief