homeProjectenDe Linden

De Linden (Parkrijk | koop | verwacht)

De Linden

Project de Linden in Parkrijk bestaat uit 3 appartementencomplexen, de Zilverlinde, de Koningslinde en de Witte Linde. Een aantal voormalig kopers heeft gebruik gemaakt van hun recht van eerste terugkoop. Hierdoor zijn een aantal appartementen reeds in optie. Na de zomervakantie van 2019 zullen de resterende woningen in verkoop gaan.

De Koningslinde

De Koningslinde troont als een ware koning boven de deelprojecten van De Linden uit. Deze prachtige markante woontoren heeft 12 lagen en kent alleen maar 4-kamer appartementen. Iedere woonlaag heeft appartementen variërend in grootte van 116 m2 tot maar liefst 133 m2 met een riante buitenruimte.

De Zilver Linde

Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte.De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2!  Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Optimaal genieten dus. Daarnaast vindt u in alle appartementen prachtige grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

De Witte Linde

Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 appartementen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte. Het “kleinste” appartement kent een woonoppervlakte van maar liefst 122 m2.  De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2! Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Daarnaast vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug van verschillend formaat, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten.

Meer informatie?

Meer informatie kunt u vinden op www.wonenindelinden.nl


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

 

 

Makelaars

Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
info@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

Hoogenraad NVM Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Haagweg 177
2281 AJ  Rijswijk
rijswijkbuiten@hoogenraad.nl
070 – 399 36 34

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief