De Linden I deelgebied Parkrijk

Projectinformatie

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: koop

Status: in aanbouw, alle woningen zijn uitverkocht

Soort woningen: 67 appartementen, 5 benedenwoningen, 5 maisonnettes en 6 patiowoningen

Aantal woningen: 83

Fase 1

Fase 1 bestaat uit ruime, luxe appartementen die zijn gelegen in drie appartementencomplexen: de Koningslinde, de Zilverlinde en de Witte Linde.

De Koningslinde

De Koningslinde troont als een ware koning boven de deelprojecten van De Linden uit. Deze prachtige markante woontoren heeft 12 lagen en biedt ruimte aan verschillende type 4-kamer appartementen. Iedere woonlaag heeft appartementen variërend in grootte van 116 m2 tot maar liefst 133 m2 met een riante buitenruimte. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Koningslinde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-koningslinde.

De Zilverlinde

Dit prachtige kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 20 appartementen verdeeld over 4 verdiepingen. De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot 143 m2.  Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Bovendien vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Zilverlinde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-zilverlinde

De Witte Linde

Dit kleinschalige appartementencomplex bestaat in totaal uit 17 appartementen verdeeld over 5 verdiepingen. De appartementen bieden allen een zee van ruimte. De appartementen variëren in grootte van 122 m2 tot zelfs 143 m2. Uiteraard hebben alle appartementen prachtige buitenruimtes waarvan het merendeel gelegen is op het zuidwesten. Daarnaast vindt u in alle appartementen grote raampartijen terug, die zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht over RijswijkBuiten. Meer weten over de verschillende woningtypes in de Witte Linde? Wij verwijzen u graag naar www.wonenindelinden.nl/de-witte-linde

Impressie appartementencomplexen in de Linden fase 1

Fase 2

Patiowoningen in De Zomerlinde

De woonkamer, keuken en sanitair van de patiowoningen vindt u allemaal terug op de begane grond. Maar op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers terug, zodat u nog steeds volop de ruimte heeft. Het bijzondere van deze woningen is de tuin. De patio verbindt de woonkamer aan de slaapkamer en is zo gesitueerd dat u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. In de Zomerlinde worden 6 patiowoningen gerealiseerd.

De Hollandse Linde

Appartementencomplex De Hollandse Linde biedt ruimte aan 5 benedenwoningen en 5 maisonnettes.

Benedenwoning

Op de begane grond van appartementencomplex De Hollandse Linde worden 5 tweekamer woningen gerealiseerd. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot een tuin gelegen op het Zuidoosten. Kenmerkend van deze benedenwoningen zijn de kamerhoge ramen, waardoor u een hele lichte en zonnige woning heeft.

Maisonnettes

Op de eerste verdieping worden 5 maisonnettes met 3 slaapkamers gerealiseerd. Bij binnenkomst van de woning is er direct toegang tot de woonkamer met keuken. De maisonnettes beschikken over een ruim dakterras op het Zuidoosten met uitzicht op de verborgen parel van dit project, de prachtige binnentuin!

Duurzaam wonen in RijswijkBuiten

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. De appartementen worden voorzien van een hoog rendement beglazing, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp. Deze zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie is bij de koop van de appartementen inbegrepen.

Niet alleen in de woningen maar op het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variantie in groen (bio-diversiteit), de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen.

Start verkoop

Alle woningen uit De Linden fase 1 en 2 zijn verkocht. Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.wonenindelinden.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd .In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Linden worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Vragen? Neem contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten

Wilt u meer weten over RijswijkBuiten? Of hebt u vragen over de ontwikkeling van de wijk? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

Gerelateerd nieuws

Scroll naar boven