homeProjectenDe Linden, groen wonen in Parkrijk

De Linden, groen wonen in Parkrijk

De Linden, groen wonen in Parkrijk

De Linden is een van de woningbouwprojecten in de nieuwbouwwijk RijswijkBuiten. Inmiddels zijn er al diverse woningbouwprojecten gerealiseerd en staan er voor de toekomst nog veel mooie projecten op het programma. Voor het in verkoop brengen van nieuwe projecten zijn wij van vele factoren afhankelijk.

Momenteel heeft de Raad van State een tussenuitspraak gedaan naar aanleiding van het beroep van DSM tegen het bestemmingsplan voor Parkrijk. Dit heeft als gevolg dat er een vertraging in het verkoopproces is komen te ontstaan. Graag benadrukken wij dat de woningbouw in RijswijkBuiten niet ter discussie staat! Wel heeft het tot gevolg dat de geplande start verkoop voor fase 2 van De Linden in december 2017 niet door is gegaan en uitgesteld is tot een nader te bepalen datum. Dit zelfde geldt ook voor fase 3, die in het eerste kwartaal van 2018 op de planning stond. Uiteraard vinden wij dit ook zeer vervelend, maar hopen natuurlijk dat u net zo enthousiast als wij zult blijven over dit prachtige project. Over de verdere voortgang van dit project zullen wij u uiteraard verder op de hoogte houden.

 

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueHet Hof SionKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Het Hof Sion
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13


Makelaars

Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij

Voldersgracht 33
2611 EV Delft
015-2127300
info@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

Hoogenraad NVM Makelaars

Hoogenraad NVM Makelaars

Haagweg 177
2281 AJĀ  Rijswijk
rijswijkbuiten@hoogenraad.nl
070 – 399 36 34