Koopovereenkomst De Linden Parkrijk ondertekend

Op woensdag 18 december 2019 hebben wethouder Financiën, Energietransitie en Handhavingsbeleid Jeffrey Keus van de Gemeente Rijswijk, de heer Pronk van Tetteroo Bouw en de heer Steijger van MIII Architecten een koopovereenkomst getekend voor de realisatie van project De Linden in Parkrijk.

 

De Linden

Het project bestaat uit verschillende woningtypes. Fase 1 van De Linden bestaat uit 67 ruime, luxe appartementen verdeelt over één markante woontoren en twee kleinschalige appartementencomplexen: De Koningslinde, De Zilverlinde en De Witte Linde. In het op loopafstand gelegen Wilhelminapark kunnen bewoners genieten van de natuur en het buitenleven. De appartementen worden voorzien van een hoog rendement beglazing, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp. Deze zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie is bij de koop van de appartementen inbegrepen.

 

De verkoop

De verkoop van De Linden is op zaterdag 30 november jl. van start gegaan. Tot donderdag 12 december jl. konden geïnteresseerden zich inschrijven op een woning. Op dit moment vindt de eerste toewijzing van de woningen plaats. Voor meer informatie over De Linden verwijzen wij u graag naar www.wonenindelinden.nl

Scroll naar boven