Inschrijving De Linden fase 2 gesloten

Van vrijdag 12 maart tot 2 april 2021 vond start de verkoop plaats van De Linden fase 2 in Parkrijk RijswijkBuiten. Fase 1 van De Linden, bestaande uit 3 luxe appartementencomplexen, is momenteel in aanbouw. In de 2e fase van het project De Linden worden patiowoningen en een kleinschalig appartementencomplex gerealiseerd. Op dit moment is de inschrijving gesloten en vindt de toewijzing van de woningen plaats.

De Woningen

Patiowoningen

In de Zomerlinde worden 6 patiowoningen met een woonoppervlak van circa 139 m2 gerealiseerd. De woonkamer, keuken, sanitair en een slaapkamer vindt u allemaal terug op de begane grond. Op de eerste verdieping vindt u nog twee slaapkamers een badkamer, zodat u nog steeds volop de ruimte heeft. Het bijzondere van deze woningen is de tuin. De patio verbindt de woonkamer aan de slaapkamer en is zo gesitueerd dat u op ieder moment van de dag kunt genieten van de zon. De koopsommen van de patiowoningen variëren tussen de € 470.000 en € 495.000 V.O.N.

Benedenwoningen

Op de begane grond van appartementencomplex De Hollandse Linde worden 5 tweekamer woningen van circa 63 m2 gerealiseerd. De woningen beschikken over een woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer. Vanuit de woonkamer heeft u via de openslaande deuren toegang tot een tuin gelegen op het Zuidoosten. Kenmerkend van deze benedenwoningen zijn de kamerhoge ramen met veel lichtinval. De koopsommen van de benedenwoningen variëren tussen de € 220.000 en € 230.000 V.O.N.

Maisonnettes

Op de eerste verdieping worden 5 maisonnettes met 3 slaapkamers gerealiseerd. De maisonnettes hebben een woonoppervlakte van circa 90 m2 met een ruim dakterras van circa 25 m2. Bij binnenkomst van de woning is er direct toegang tot de woonkamer met keuken. De maisonnettes beschikken over een ruim dakterras op het Zuidoosten met uitzicht op de binnentuin! De koopsommen van de maisonnetteswoningen variëren tussen de € 285.000 en € 306.000 V.O.N.

Duurzaam wonen in RijswijkBuiten

Alle woningen zijn gasloos en voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen zodat de woningen nog vele decennia mee kunnen. Zo worden de woningen voorzien van een hoog rendement beglazing, gebalanceerde ventilatie en een warmtepomp. Deze zeer duurzame en energiezuinige installatie voor verwarmen, koelen, warm water en ventilatie is bij de koop inbegrepen.

Niet alleen in de woningen maar in het openbaar gebied van RijswijkBuiten is volop aandacht voor duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan een variantie in groen (bio-diversiteit), waterdoorlatende bestrating en de aanleg van nestgelegenheid voor vogels in zowel het openbaar gebied als in woningen en gebouwen.

Vragen

Voor vragen over Hoflanen kunt u contact opnemen met:

Van Daal Makelaardij, via:
Telefoonnummer: 015-2127300
e-mail: info@vandaalmakelaardij.nl
www.vandaalmakelaardij.nl

Hoogenraad Makelaardij, via:
Telefoonnummer: 070 – 399 36 34
e-mail: rijswijkbuiten@hoogenraad.nl

Scroll naar boven