homeProjectenPark van Rodenburg fase 1

Park van Rodenburg fase 1 (Parkrijk | koop | uitverkocht)

Park van Rodenburg fase 1

Projectinformatie ‘Park van Rodenburg

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: alle woningen zijn verkocht/onder optie 

Soort woningen: Eengezinswoningen

Aantal woningen: 39

Woonoppervlakten:  circa 110 tot 175 m²


De woningen

Park van Rodenburg bestaat uit hofwoningen, verandawoningen en herenhuizen in verschillende varianten. Aan de prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. En dat tussen de statige Parelgraslaan en de ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen woningen met afmetingen van circa 111 m² tot en met circa 145 m². 

De eerste fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 karaktervolle woningen, is op maandag 27 april 2020  in voorverkoop gegaan en inmiddels zijn alle woningen gereserveerd! Wegens dit succes starten we op maandag 11 mei 2020 vanaf 9.00 uur met de online voorverkoop van 38 woningen in fase 2. Hier vindt u meer informatie over Park van Rodenburg fase 2. 

Enkele kenmerken:

  • Energieneutraal door zonnepanelen en warmtepomp
  • Groot wooncomfort door vloerverwarming en -koeling
  • Inclusief complete badkamer en luxe keuken met inbouwapparatuur
  • Mooie tuinen
  • Parkeergelegenheid vaak op eigen erf
  • Extra financiële voordelen met de Duurzaamheidshypotheek

Start voorverkoop

De eerste fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 karaktervolle woningen, is op maandag 27 april 2020 in voorverkoop gegaan en inmiddels zijn alle woningen gereserveerd!

 

Meer informatie

Via de website van Park van Rodenburg blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Park van Rodenburg is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVWilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief