homeProjectenPark van Rodenburg

Park van Rodenburg (Parkrijk | koop | in ontwikkeling)

Park van Rodenburg

Een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten. Met altijd het Wilhelminapark op de achtergrond. Met architectuur die knipoogt naar het vakmanschap van vroeger en met sfeervolle gevels. Een heerlijke, groene woonbeleving, met het park om de hoek.

Park van Rodenburg bestaat uit hofwoningen, verandawoningen, herenhuizen en twee-onder-één- kapwoningen in verschillende varianten. Aan de prachtige laan, in een intiem straatje óf juist aan het water. En dat tussen de statige Parelgraslaan en de ruime waterpartij die beide uitkomen op het Wilhelminapark. Er komen in totaal circa 83 ruime woningen met afmetingen tussen circa 110 tot 175 m². Enkele kenmerken:

  • Energieneutraal door zonnepanelen en warmtepomp
  • Groot wooncomfort door vloerverwarming en -koeling
  • Compleet met badkamer en keuken
  • Mooie tuinen
  • Parkeergelegenheid vaak op eigen erf
  • Extra financiële voordelen met de Duurzaamheidshypotheek

Park van Rodenburg is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

 

Meer informatie?

Hiervoor kunt u terecht op de website van Park van Rodenburg.

Op de hoogte blijven?

Park van Rodenburg is nog in de fase van het schetsontwerp. Bent u benieuwd naar het vervolg? Registreer u dan op website van Park van Rodenburg en blijf zo op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVWilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief