homeNieuwsProjectenAlle woningen Park van Rodenburg fase 2 zijn gereserveerd!

Alle woningen Park van Rodenburg fase 2 zijn gereserveerd!

Alle woningen Park van Rodenburg fase 2 zijn gereserveerd!

De tweede fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 karaktervolle woningen, is op maandag 11 mei 2020  in voorverkoop gegaan en inmiddels zijn alle woningen gereserveerd! Ook de woningen uit fase 1 zijn allemaal gereserveerd.

De woningen

Wonen in Park van Rodenburg betekent wonen in één van de karakteristieke woningen aan een prachtige laan, een intieme straat of aan het water. In Park van Rodenburg woont u in een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten, met het Wilhelminapark als verlenging van uw tuin. De architectuur knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met het comfort van nu.

Informatiecentrum RijswijkBuiten

Uit zorg voor onze bezoekers en medewerkers hebben wij besloten om onze openingstijden en dienstverlening te beperken. Dit betekent dat Informatiecentrum RijswijkBuiten tot nader bericht gesloten is. Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met Informatiecentrum RijswijkBuiten.
De woonconsulenten zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur:
Arjan van Weele: 06 – 28 50 65 59
Monique Leijerweert: 06 – 55 43 09 69
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl
Op de overige momenten kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 – 326 19 75 en via e-mail rijswijkbuiten@rijswijk.nl.
 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief