homeProjectenDe Lanen

De Lanen (Parkrijk | koop | in ontwikkeling)

De Lanen

Het woningaanbod van De Lanen is zeer divers. Van traditionele eengezinswoningen met een schuine kap, ruime stadswoningen met een plat dak tot sfeervolle appartementen. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen. Je bent dus niet meer afhankelijk van gas.

De Lanen is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

De fasering

De verkoop van het project verloopt in meerdere fasen.

Fase 1 (67 eengezinswoningen)

De karakteristieke woningen uit fase 1 zijn ideaal als u kiest voor snelheid en gemak. Een groot deel van de woningen wordt namelijk gebouwd volgens het VolkerWessels-concept MorgenWonen. Dit betekent dat uw woning kant- en klaar wordt opgeleverd, inclusief een hoogwaardige keuken, moderne badkamer en afgewerkte vloeren en trappen. Vrijwel woonklaar dus!

De traditionele eengezinswoningen uit fase 1 bestaan uit drie woonlagen, hebben een woonoppervlakte van circa 118 tot 130m2 en zijn 5.40 meter breed. Gaat u liever voor een stadse uitstraling? Kies dan voor de ruim opgezette stadswoningen met 3 of 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 137 – 167 m2. De woningen zijn 5.40 meter breed en hebben een plat dak. Naar verwachting gaan de woningen in het vierde kwartaal van 2019 in de verkoop.

Fase 2 (64 eengezinswoningen)

In de tweede fase worden traditionele eengezinswoningen gebouwd met een woonoppervlakte van circa 126m². De modern uitgeruste woningen zijn 5,40 meter breed en hebben drie woonlagen. Tevens worden ook een aantal stadse woningen aangeboden met een gevelbreedte van 5,70 meter. De woningen hebben een plat dak, bestaan uit 3 of 4 woonlagen en de woonoppervlakte varieert van circa 142 tot 172 m2. Meer informatie over deze woningen volgt naar verwachting in de eerste helft van 2020.

Fase 3 (32 koopappartementen)

Ook hierover volgt meer informatie begin 2020.

Meer informatie?

Meer informatie over dit project kunt u vinden op www.parkrijk-delanen.nl

Op de hoogte blijven?

Wilt u niets missen over de ontwikkelingen in Parkrijk – De Lanen? Via www.parkrijk-delanen.nl kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de werkzaamheden-pagina pagina met actuele werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente adviseert iedereen die geïnteresseerd is om een woning te kopen in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

 

Ontwikkelaar


Ontwikkelcombinatie HarnaschpolderMakelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief