Voorverkoop De Lanen Parkrijk fase 1

De voorverkoop van de eerste fase van het project De Lanen in Parkrijk is op 14 december 2019 van start gegaan.  Inmiddels is de inschrijfperiode gesloten maar het is nog mogelijk om in aanmerking te komen voor een woning in De Lanen.

Fase 1 bestaat uit 35 Laanwoningen en 32 woningen van MorgenWonen. De Laanwoningen worden opgeleverd inclusief complete keuken en sanitair en zijn beschikbaar in de formaten L tot en met XXL waarbij de woonoppervlaktes variëren tussen de circa 130 en 184 m2. Door de platte kap, is het realiseren van extra (slaap)kamers zeer goed mogelijk. De MorgenWonen woningen worden kant-en-klaar opgeleverd, inclusief een hoogwaardige keuken, moderne badkamer, gespoten wanden en afgewerkte vloeren en trappen. De woonoppervlaktes variëren, afhankelijk van de dakvorm, tussen de circa 119 en 124 m2.

Meer informatie

Voor meer informatie over de actuele beschikbaarheid van de woningen en de verkoopprocedure kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar. Voor meer informatie www.parkrijk-delanen.nl.

Scroll naar boven