Start verkoop De Lanen fase 2

Na een succesvolle verkoop van Parkrijk De Lanen fase 1, is vanaf maandag 2 november de verkoop van 46 woningen in fase 2 gestart. Het aanbod bestaat uit 36 eengezinswoningen en 10 Laanwoningen XL. Alle woningen zijn toekomstbestendig gebouwd en uiterst duurzaam. Zo zijn ze uitstekend geïsoleerd en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Eengezinswoningen

De eengezinswoningen zijn in de populaire Oudhollandse stijl gebouwd en hebben een woonoppervlak vanaf circa 128 m² . De woningen hebben een ruime open keuken aan de voorzijde van de woning en aan de achterzijde een lichte woonkamer met een schuifpui naar de diepe achtertuin gelegen op noordwesten of zuidoosten. De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers en een ruime badkamer. De zolder is naar eigen wens in te delen. Deze woningen beschikken over een berging in de achtertuin en er is een praktische achterom. De woningen met de bouwnummers 104 tot en met 121 hebben één parkeerplaats op eigen erf. De koopsommen variëren tussen de € 425.950 en € 490.950 V.O.N.

Laanwoningen XL

De XL woningen zijn extra brede woningen (5,70 meter) voor nóg meer woonruimte. Met een woonoppervlak van circa 138 m² en drie volwaardige woonlagen waardoor minimaal vier slaapkamers mogelijk zijn! De Laanwoning XL is compleet afgewerkt met keukeninrichting, sanitair en tegelwerk. De koopsommen van de Laanwoningen  XL variëren tussen de € 470.950 en € 490.950 V.O.N.

Wonen in een groene en waterrijke buurt

Omzoomd door groen geniet u hier van de ultieme rust, maar profiteert u tegelijkertijd van de nabijheid van het stadscentrum van Rijswijk, de fraaie binnenstad van Delft en het strand van Kijkduin. De wijk biedt bovendien plaats aan tal van voorzieningen. Van een basisschool en kinderdagopvang tot en met een supermarkt en gezondheidscentrum. U fietst binnen vijf minuten naar winkelcentrum In de Bogaard en in het naastgelegen Wilhelminapark wandelt u door de prachtige natuurtuin, de heerlijk geurende kruidentuin en langs verschillende waterplassen.

Schoolroute Parkrijk

Parkrijk wordt een kindvriendelijke wijk, met autoluwe en autovrije straten en goede langzaam verkeersverbindingen. Onderdeel hiervan is de schoolroute die van oost naar west loopt en er voor zorgt dat kinderen zo veilig en speels mogelijk naar school kunnen lopen of fietsen. Op dit moment worden de plannen voor de schoolroute verder uitgewerkt, ook de (toekomstig) bewoners van Parkrijk worden betrokken bij de inrichting van de schoolroute en de daarin opgenomen speelpleintjes.

Start verkoop

Van maandag 2 tot maandag 16 november 12.00 uur kon u zich inschrijven voor deze woningen op de website van de Lanen fase 2.

  • Hier vindt u bovendien het woningaanbod, de brochure en de verkoopdocumentatie.
  • De toewijzing van de woningen zal niet plaatsvinden op basis van binnenkomst van uw inschrijfformulier. Indien u een optie op een woning krijgt toegewezen, wordt er op dinsdag 17 november 2020 contact met u opgenomen.

Disclaimer: Parkrijk moment in ontwikkeling. De getoonde tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Scroll naar boven