homeProjectenDe Beuken I De Entree (in ontwikkeling)

De Beuken I De Entree (in ontwikkeling) (Deelgebied Parkrijk I koop)

De Beuken I De Entree (in ontwikkeling)

Projectinformatie De Beuken

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: In pré sale per 27 augustus 2021, de planning voor de start verkoop is januari 2022

Soort woningen: Appartementen

Aantal woningen: 32

Woonoppervlakten:  circa 75 tot ruim 105 m²

DE WONINGEN

Het appartementengebouw van de Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond komen 2 tweekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.parkrijk-debeuken.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.parkrijk-debeuken.nl

De Beuken is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Duurzaam wonen in Parkrijk RijswijkBuiten

RijswijkBuiten is een voorbeeldwijk op het gebied van duurzaamheid. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor de portemonnee.   In deelgebied Parkrijk, waar de appartementen in De Beuken worden gebouwd, worden de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten een stap verder gebracht. Zo stroomt regenwater via een bovengronds afwatersysteem af naar omliggend water en kunnen bewoners gebruik straks maken van duurzame deelmobiliteit.

Slim op weg dankzij deelmobiliteit

In Parkrijk heeft elke woning één parkeerplaats en 0,3 parkeerplaats voor bezoekers. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte worden mobiliteitspunten, zogenaamde Hely Hubs, gerealiseerd op centrale plekken in de wijk. Hier zijn (elektrische) deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar, die door alle bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en -fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. Lees alles over deelmobiliteit in RijswijkBuiten.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Beuken worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Vragen? Neem contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten

Wilt u meer weten over RijswijkBuiten? Of hebt u vragen over de ontwikkeling van de wijk? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

Gerelateerd nieuws

Start pre-sale appartementen De Beuken  

Start pre-sale appartementen De Beuken 

13 augustus 2021

Projectinformatie De Beuken Deelgebied: Parkrijk Soort aanbod: Koop Status: In pré sale per 27 augustus 2021, de planning voor de start… lees verder

Ontwikkelaars


VolkerWessels Vastgoed

AM B.V.Makelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief