homeProjectenDe Beuken (in ontwikkeling)

De Beuken (in ontwikkeling) (Deelgebied Parkrijk I koop)

De Beuken (in ontwikkeling)

Projectinformatie De Beuken

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Koop

Status: In ontwikkeling. De planning voor de start verkoop in de zomer van 2021

Soort woningen: Appartementen

Aantal woningen: 32

Woonoppervlakten:  circa 75 tot ruim 105 m²


DE WONINGEN

Het appartementengebouw van de Beuken telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond komen 2 driekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie kunt u terecht op de projectwebsite www.parkrijk-debeuken.nl of kunt u contact opnemen met de verkopend makelaar.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit project? Meldt u dan aan op www.parkrijk-debeuken.nl

De Beuken is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Ontwikkelaars


VolkerWessels Vastgoed

AM B.V.Makelaars

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief