Start verkoop 32 appartementen in De Beuken

Op woensdag 22 december 2021 start de online verkoop van De Beuken. Het appartementengebouw van de Beuken wordt gerealiseerd aan de Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk en telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond komen 2 tweekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats. 

In de omgeving van De Beuken

De Beuken ligt in deelgebied Parkrijk. We noemen het gebied niet voor niets Parkrijk: het aangrenzende Wilhelminapark met maar liefst 150 hectare groen vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp van de wijk. Parkrijk wordt zo ingericht dat elke straat in verbinding staat met het veelzijdige recreatiegebied. De lange lanen met de daaraan gelegen woningen vormen het verlengde van het park. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het zeer gevarieerd landschap. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!

RijswijkBuiten en dus ook de omgeving van De Beuken wordt in meerdere fasen gebouwd. Ook aan tal van voorzieningen is gedacht. In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie aan de Laan van ’t Haantje en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van (Integraal Kindcentrum) IKC Parkrijk. Ook is gestart met de bouw van een winkelcomplex met een supermarkt en dagwinkels, dat naar verwachting in 2023 worden opgeleverd. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden. 

De Beuken maakt samen met eveneens 7 etages tellende appartementengebouw De Berken onderdeel uit van nieuwbouwproject De Entree. In De Berken realiseert Vidomes 28 sociale twee- en driekamerappartementen voor senioren met eventueel een zorgbehoefte. Op de begane grond van De Berken komt een gezondheidscentrum bestaande uit onder andere een huisarts, fysiotherapie, verloskundige en apotheek. Naast appartementengebouw De Beuken is op dit moment de tijdelijke school Parkrijk te vinden. Deze tijdelijke huisvesting blijft tot 2030 in gebruik als school en kinderopvang. Na 2030 wordt deze locatie herontwikkeld. 

Benieuwd waar de voorzieningen in RijswijkBuiten te vinden zijn? En welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Beuken worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. In de digitale projectenkaart op www.rijswijk.nl/projecten vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Door op een project te klikken komt u op de projectpagina terecht en leest u meer informatie over het betreffende project.

Impressie De Beuken

DUURZAAM

Volgens de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten worden woningen in De Beuken gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Normaliter wordt regenwater via het riool afgevoerd, waardoor het meteen uit het zicht verdwijnt. In deelgebied Parkrijk doen we dit anders: hier wordt het regenwater via speciale goten boven de grond via watergangen en speciaal in te richten groenstroken vertraagd afgevoerd naar omliggende waterpartijen. Zo wordt schade door wateroverlast aan woningen en infrastructuur voorkomen. Daarnaast wordt in deelgebied Parkrijk slim omgegaan met mobiliteit. Er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers en er zijn minder parkeerplekken dan gebruikelijk. Namelijk 1 parkeerplek per woning en 0,3 voor bezoekersparkeren. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte zijn er voor de bewoners van Parkrijk (elektrische) deelauto’s en (in de toekomst ook) elektrische deel(bak)fietsen van deelvervoerder Hely beschikbaar in de wijk. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl/de-beuken.

START VERKOOP

Een fysieke start verkoop lukt vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet, het project gaat daarom online in verkoop op woensdag 22 december 2021. De verkoopbrochure en de plattegronden van alle 32 appartementen vindt u vanaf woensdag 22 december 2021 uur op www.parkrijk-debeuken.nl vanaf dat moment kunt u zich inschrijven op een appartement van uw voorkeur.

  • Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 12 januari 2022, tot 15.00 uur. Inschrijvingen die na 15.00 uur worden ontvangen loten niet mee en komen achteraan op de reservelijst. 
  • Bij de inschrijving dient een financiële verklaring te worden toegevoegd waaruit blijkt dat u de koopsom van het appartement van uw keuze kunt voldoen. Deze financiële verklaring kunt u bij iedere financieel adviseur opvragen.
  • Vervolgens vindt middels een loting de toewijzing plaats. Deze loting wordt door een notaris gedaan. Waarna u uiterlijk 17 januari 2022 wordt geïnformeerd. 

MEER INFORMATIE

Voor vragen over de woningen in De Beuken kunt u contact opnemen met

Silfhout & Hogetoorn, via
Telefoon: 
015-2125288
E-mail: 
info@vansilfhout.nl

Olsthoorn makelaars, via
Telefoon: 
070-3084656
E-mail: 
info@olsthoornmakelaars.nl
Website: 
www.parkrijk-debeuken.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met:

Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl  

Langskomen bij Informatiecentrum RijswijkBuiten is, vanwege de coronamaatregelen, alleen mogelijk op afspraak. U kunt een afspraakverzoek bij ons achterlaten via www.rijswijkbuiten.nl/contact 

Scroll naar boven