homeProjectenBuitenpoort Parkrijk (in procedure)

Buitenpoort Parkrijk (in procedure) (Deelgebied Parkrijk I huur)

Buitenpoort Parkrijk (in procedure)

Projectinformatie Buitenpoort Parkrijk

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Huur

Status: In procedure

Soort woningen: Appartementen

Aantal woningen: 144


DE WONINGEN

Nieuwbouwplan Buitenpoort Parkrijk wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Het ontwerp van Buitenpoort Parkrijk sluit aan op de parkachtige omgeving van het Wilhelminapark en krijgt een frisse architectonische uitstraling met veel aandacht voor detail. In de wooncomplexen met een maximale hoogte variërend tussen de 20 en 43 meter worden 144 woningen gerealiseerd. Waarvan 90 vrije sector huurappartementen en 54 zorgappartementen voor kwetsbare ouderen.

INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR OMWONENDEN

Op donderdag 29 april 2021 heeft er voor omwonenden een online informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de plannen voor Buitenpoort Parkrijk. De getoonde presentaties tijdens de informatiebijeenkomst, het verslag van de bijeenkomst en de antwoorden op de gestelde vragen vindt u op deze pagina.

 Presentaties

Plan- en besluitvorming

Om het bouwplan mogelijk te maken is een ontwerpbestemmingsplan gelijktijdig met de ontwerp-omgevingsvergunningen in procedure gebracht. Het ontwerpbestemmingsplan en omgevingsvergunningen lagen van 30 april 2021 tot en met 10 juni 2021 voor 6 weken ter inzage. Gedurende die periode bestond de gelegenheid om een zienswijze in te dienen. De planning is dat de raad medio oktober 2021 een voorstel behandeld over de beantwoording van de ingediende zienswijzen (en vaststelling van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunningen).

Vragen

Heeft u een vraag over Buitenpoort Parkrijk? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail rijswijkbuiten@rijswijk.nl of telefoonnummer 070-3261975.

Buitenpoort Parkrijk is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief