homeProjectenBuitenpoort Parkrijk (in procedure)

Buitenpoort Parkrijk (in procedure) (Deelgebied Parkrijk I huur)

Buitenpoort Parkrijk (in procedure)

Projectinformatie Buitenpoort Parkrijk

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Huur

Status: In procedure

Soort woningen: Appartementen

Aantal woningen: 144


DE WONINGEN

Nieuwbouwplan Buitenpoort Parkrijk wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Het ontwerp van Buitenpoort Parkrijk sluit aan op de parkachtige omgeving van het Wilhelminapark en krijgt een frisse architectonische uitstraling met veel aandacht voor detail. In de wooncomplexen met een maximale hoogte variƫrend tussen de 20 en 43 meter worden 144 woningen gerealiseerd. Waarvan 90 vrije sector huurappartementen en 54 zorgappartementen voor kwetsbare ouderen.

Buitenpoort Parkrijk is op dit moment in ontwikkeling. De getoonde tekst, tekeningen en sfeerimpressies hebben een voorlopig karakter. Er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR OMWONENDEN

Op donderdag 29 april 2021 heeft er voor omwonenden een online informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de plannen voor Buitenpoort Parkrijk. De getoonde presentaties tijdens de informatiebijeenkomst vindt u op deze pagina. Het verslag van de bijeenkomst en de antwoorden op de gestelde vragen zullen zo spoedig mogelijk op deze paginaworden geplaatst.

 Presentaties

Vragen

Heeft u een vraag over Buitenpoort Parkrijk? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail rijswijkbuiten@rijswijk.nl of telefoonnummer 070-3261975.


IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

Onderstaande kaart geeft een impressie van de wijk. De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en  kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (weg)werkzaamheden in deelgebied Parkrijk. Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geĆÆnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief