Buitenpoort Parkrijk (huur)

Buitenpoort Parkrijk I deelgebied Parkrijk

Projectinformatie

Deelgebied: Parkrijk

Soort aanbod: Huur

Status: In procedure

Soort woningen: Appartementen

Aantal woningen: 144

DE WONINGEN

Nieuwbouwplan Buitenpoort Parkrijk wordt gerealiseerd op loopafstand van het Wilhelminapark in deelgebied Parkrijk. Het ontwerp van Buitenpoort Parkrijk sluit aan op de parkachtige omgeving van het Wilhelminapark en krijgt een frisse architectonische uitstraling met veel aandacht voor detail. In de wooncomplexen met een maximale hoogte variërend tussen de 20 en 43 meter worden 90 huurappartementen en 54 zorgwoningen voor kwetsbare ouderen gerealiseerd. De zorgeenheden worden geëxploiteerd door zorginstelling Cardia.

Impressie Buitenpoort Parkrijk

INFORMATIEBIJEENKOMST VOOR OMWONENDEN

Op donderdag 29 april 2021 heeft er voor omwonenden een online informatiebijeenkomst plaatsgevonden over de plannen voor Buitenpoort Parkrijk. De getoonde presentaties tijdens de informatiebijeenkomst, het verslag van de bijeenkomst en de antwoorden op de gestelde vragen vindt u op deze pagina.

 Presentaties

Plan- en besluitvorming (update januari 2022)

Op dinsdag 21 december 2021 heeft de gemeenteraad van Rijswijk het bestemmingsplan vastgesteld. Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan “’t Haantje – H1.3c” en de bijbehorende omgevingsvergunningen liggen hierna, met ingang van vrijdag 14 januari 2022 tot en met 24 februari 2022, ter inzage bij de balie Publieksvoorlichting in de hal van het Stadhuis, Bogaardplein 15 te Rijswijk. De stukken kunt u alleen inzien op afspraak bij de balie Publieksvoorlichting in het stadhuis van Rijswijk. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met het Klantcontactcenter van de gemeente op werkdagen tussen 8:30 uur en 17:00 uur, via het telefoonnummer 14070. De digitale stukken (IMRO-gecodeerd) kunt u bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op die website kunt u het beste zoeken op het volgende identificatienummer (IDN): NL.IMRO.0603.BPHaantje13c-VA01.

Vragen

Heeft u een vraag over Buitenpoort Parkrijk? Neem dan contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten via e-mail rijswijkbuiten@rijswijk.nl of telefoonnummer 070-3261975.

Impressie Buitenpoort Parkrijk

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van Buitenpoort Parkrijk worden gebouwd, of al zijn gerealiseerd. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten.

Aan deze kaart kunnen geen rechten worden ontleend. De gemeente Rijswijk adviseert iedereen die geïnteresseerd is in een woning in RijswijkBuiten goed kennis te nemen van het bestemmingsplan. Klik hier voor meer informatie.

De inrichting van de openbare ruimte is niet definitief, en kan (tijdelijk) wijzigen. Voor een overzicht van alle bouwwegen en langlopende wegafsluitingen die op dit moment bekend zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina met actuele (bouw)werkzaamheden in RijswijkBuiten.

Vragen? Neem contact op met informatiecentrum RijswijkBuiten

Wilt u meer weten over RijswijkBuiten? Of hebt u vragen over de ontwikkeling van de wijk? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

Scroll naar top