homeProjectenBuitenpoort Parkrijk

Buitenpoort Parkrijk (Verwacht)

Buitenpoort Parkrijk

Er wordt momenteel volop gewerkt aan het ontwerp van een ensemble van drie toonaangevende gebouwen aan de Prinses Beatrixlaan in Parkrijk. De gebouwen liggen straks tegenover de appartementencomplexen van Buitenpoort Sion. Een van de gebouwen wordt met 12 verdiepingen een echt baken op deze historische plek met een prachtig uitzicht over het Wilhelminapark.

Exclusieve woontoren
De woontoren heeft straks een fraai uitzicht over het Wilhelminapark aan de ene zijde en het leven in RijswijkBuiten aan de andere zijde. Op dit moment ziet het ernaar uit dat de toren een vrij exclusief karakter krijgt. Zo worden bijvoorbeeld op de bovenste lagen twee appartementen per verdieping ingetekend. De woonoppervlakte van deze appartementen in het hogere koopsegment zal ca. 150 m2 bedragen. Uiteraard kan er dan in de eigen garage geparkeerd worden.

Markante architectuur
Evenals de woontoren, krijgen ook de andere twee gebouwen hun eigen markante architectuur maar blijven overduidelijk familie van elkaar. In deze gebouwen zullen middelgrote appartementen worden ontwikkeld variërend in leefruimte van ca. 80 tot 130 m2. In deze twee gebouwen worden zowel huur- als koopappartementen voorzien.

Een leven lang wonen in RijswijkBuiten
RijswijkBuiten wordt steeds meer een gemêleerde wijk, waar zo lang mogelijk geleefd kan worden. Naast de realisatie van levensloopbestendige woningen in De Linden wordt er in Buitenpoort Parkrijk ook nagedacht over het onderbrengen van een woonzorgconcept. Daarmee wordt een leven lang wonen in RijswijkBuiten weer een stap dichterbij gebracht. Het project Buitenpoort Parkrijk is zoals gezegd nog in de ontwerpfase.

Buitenpoort ParkrijkPark AvenueBuitenplaats SyonKavels in RijswijkBuitenHuren in RijswijkBuitenHet Terras van SionDe Comphaan, bedrijfsunits in ParkrijkEilandrijkDe Linden, groen wonen in ParkrijkBuitenpoort SionDe Tuinen van Sion fase 13 (koop)De Tuinen van Sion fase 13 (huur)

Buitenpoort Parkrijk
Park Avenue
Buitenplaats Syon
Kavels in RijswijkBuiten
Huren in RijswijkBuiten
Het Terras van Sion
De Comphaan, bedrijfsunits in Parkrijk
Eilandrijk
De Linden, groen wonen in Parkrijk
Buitenpoort Sion
De Tuinen van Sion fase 13 (koop)
De Tuinen van Sion fase 13 (huur)


Ontwikkelaar


Ontwikkelingscombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten VOF