Prettige feestdagen!

2021 staat alweer bijna voor de deur. Door de coronacrisis en de huidige lockdown is veel in een ander perspectief komen te staan. We beperken onze ontmoetingen en ook het opzoeken van dierbaren is niet meer van zelfsprekend. Het afgelopen jaar hebben we onze tijd meer dan ooit thuis en in de wijk doorgebracht. Ik vind het prachtig om te zien dat er ook in RijswijkBuiten diverse initiatieven zijn ontstaan om elkaar of lokale ondernemers te helpen.

Terugkijkend op 2020 zijn er ondanks de coronacrisis weer mooie mijlpalen bereikt in RijswijkBuiten. Zo is ProRail gestart met de aanleg van een spooronderdoorgang RijswijkBuiten aan de Laan van ’t Haantje. En werd er volop gebouwd aan diverse woningbouwprojecten in Sion en Parkrijk. Ook op het gebied van onderwijshuisvesting zijn er dit jaar diverse feestelijke momenten gevierd. Zo is de bouw van Kindcentrum Parkrijk gestart en is er in Parkrijk een tijdelijke school gerealiseerd. Het afgelopen jaar hebben we wederom vele nieuwe bewoners mogen verwelkomen en daar ben ik natuurlijk erg trots op!

Ik wil de bewonerscommissie Sion en Parkrijk ontzettend bedanken voor hun betrokkenheid bij de wijk. Zij zijn de oren en ogen van de wijk en denken enorm mee om de leefbaarheid en verkeersveiligheid van de wijk waar mogelijk te verbeteren. Heeft u een idee om RijswijkBuiten nog leuker te maken? Neem dan contact op met de bewonerscommissie in uw buurt of onze gebiedsregisseur Chanelle Llobera. Zij gaan graag met u in gesprek.

Ook in 2021 bouwen we samen gestaag door aan een moderne en duurzame woonwijk voor de 21e eeuw. Namens team RijswijkBuiten wens ik u fijne feestdagen!

Jeffrey Keus

Wijkwethouder RijswijkBuiten

Wethouder Jeffrey Keus
Scroll naar boven