homeNieuwsBewonersEven voorstellen .. gebiedsregisseur Chanelle Llobera

Even voorstellen .. gebiedsregisseur Chanelle Llobera

Even voorstellen .. gebiedsregisseur Chanelle Llobera

Hallo RijswijkBuiten! Ik ben Chanelle Llobera en ik ben sinds kort actief als gebiedsregisseur in RijswijkBuiten! Als gebiedsregisseur ben ik het schakelpunt in het contact tussen gemeente, buurtbewoners en andere partijen. Als gemeentelijk aanspreekpunt kunt u bij mij terecht voor vragen, ideeën, wensen of overige zaken die de leefbaarheid in uw wijk kunnen verbeteren. Ook wanneer u met de gemeente in gesprek wilt over een bewonersinitiatief, kunt u contact met mij opnemen. Afhankelijk van uw vraag, vervul ik de rol van vraagbaak, wegwijzer, doorverwijzer of meedenker. De komende tijd maak ik graag kennis met de wijk, wellicht komen we elkaar een keer tegen. Vooruitlopend daarop kunt u altijd contact met mij opnemen via cllobera@rijswijk.nl. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

 

Downloads

Geen documenten gevonden.  

Wilt u op de hoogte blijven?

Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief