Krajicek Playground eind maart 2023

Multifunctioneel voetbal- en tennisveld op de Krajicek Playground in RijswijkBuiten gaat op 22 maart open!

Sinds eind vorig jaar is er hard aan gewerkt aan de aanleg van de nieuwe multifunctionele sportplek én de nieuwe speelplek aan de Van Rijnweg. Het eerste sportveld met twee grote en vier kleine voetbaldoelen en twee tennisvelden is klaar! Dat betekent dat kinderen hier vanaf woensdag 22 maart 2023 kunnen voetballen én tennissen. De werkzaamheden voor het naastgelegen basketbalveld en de speeltuin zijn nog in volle gang. Waarschijnlijk kan er vanaf eind april op het basketbalveld en in de speeltuin worden gespeeld. Nog even geduld dus!

Voetbal- en tennisveld

De werkzaamheden voor het voetbal- en tennisveld zijn eerder klaar dan gedacht. Bovendien merkten we de afgelopen weken al dat kinderen uit de buurt zo enthousiast waren dat zij nadat de aannemer weg was over de bouwhekken klommen om te gaan spelen op het veld. Daarom is besloten om het voetbal en tennisveld op woensdag 22 maart alvast te openen.

Basketbalveld

Deze week wordt de betonvloer van het basketvalveld gestort. Dat betekent dat het beton de dagen daarna moet drogen. Tijdens het drogen mag er niet op de vloer gelopen worden. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer beschadigd. Daarom blijft het basketbalveld ook nadat de vloer gestort is afgesloten met bouwhekken.

Klim dus niet over de bouwhekken heen om toch op het basketbalveld te gaan spelen! Als er tijdens het drogen toch op de vloer wordt gelopen dan beschadigd deze. En moet de vloer worden hersteld of zelfs opnieuw worden gestort. Waardoor het langer duurt voordat er op het basketbalveld gespeeld kan worden.

Speelplek

De werkzaamheden in de speeltuin zijn ook bijna klaar. Binnenkort wordt het gras aangelegd. Daarop kan dan een tijdje niet gelopen worden. Dit om ervoor te zorgen dat het gras goed aanslaat en goed blijft groeien. De bouwhekken blijven dus nog een paar weken rondom de speeltuin staan.

Zodra bekend is op welke dag het basketbalveld en de speeltuin open gaan is dit te lezen op www.rijswijkbuiten.nl.  Waarschijnlijk is dit eind april.

Officiële opening in mei

Woensdag 10 mei 2023 tussen 15.00 en 17.00 is het zo ver: de feestelijke opening van de sport- en speelplek aan de Van Rijnweg in RijswijkBuiten! Ben jij erbij? In het nieuwsbericht 10 mei: Feestelijke opening Krajicek Playground RijswijkBuiten‘ lees je meer informatie.

Krajicek Playground eind maart 2023
Scroll naar boven