Krajicek Playground eind maart 2023

10 mei 15.00-17.00 uur: feestelijke opening Krajicek Playground RijswijkBuiten

Woensdag 10 mei 2023 tussen 15.00 en 17.00 is het zo ver: de feestelijke opening van de sport- en speelplek aan de Van Rijnweg in RijswijkBuiten! Ben jij erbij?

Programma 10 mei

Tijdens de officiële opening maken we de door de wijk gekozen naam voor de sport- en speelplek bekend. Daarna kun je meedoen aan allerlei toffe sportieve activiteiten. Aanmelden is niet nodig.

Wekelijks activiteiten van Haaglanden Beweegt

Ook na de opening is er genoeg te beleven op de sport en speelplek aan de Van Rijnweg. Haaglanden Beweegt organiseert wekelijks allerlei sportieve activiteiten. Ze zijn er elke woensdag en vrijdag tussen 14.30 en 16.30 uur. Voor meer informatie en aanmelden, download de SBG-app via www.sbg-app.nl.

Aanleg sport en speelplek

Sinds eind vorig jaar is er hard aan gewerkt aan de aanleg van de nieuwe multifunctionele sportplek én de nieuwe speelplek aan de Van Rijnweg. Het eerste sportveld met twee grote en vier kleine voetbaldoelen en twee tennisvelden is sinds woensdag 22 maart 2023 geopend. Dat betekent dat kinderen hier nu al kunnen voetballen én tennissen. De werkzaamheden voor het naastgelegen basketbalveld en de speeltuin zijn nog in volle gang. Zodra de speeltuin en het basketbalveld open zijn, lees je dat op www.rijswijkbuiten.nl.

Scroll naar boven