Bedrijventerrein Parkrijk

RijswijkBuiten is niet alleen een bijzondere plek om te wonen. Maar ook om te werken!

Deelgebied Parkrijk biedt, anders dan deelgebied Sion, naast woningen ook ruimte aan bedrijfshuisvesting. Het ‘kleuren’ van een woonwijk met bedrijfsmatige activiteiten een verscheidenheid en levendigheid op en past bij een duurzame wijk: het beperken van vervoersbewegingen.

Het bedrijventerrein is onderverdeeld in drie fases H7, H8 en H9 en is in totaal circa 6 hectare groot. Eerder werden er in bedrijfsverzamelcomplex De Comphaan reeds 72 bedrijfsunits gerealiseerd. Bedrijventerrein RijswijkBuiten biedt bestaande en nieuwe bedrijven uit de regio uitstekende vestigingsmogelijkheden. Het ligt nabij de Laan van ’t Haantje, aan de rand van deelgebied Parkrijk.

Centraal gelegen

Bedrijventerrein RijswijkBuiten ligt in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, die in de zuidwestelijke vleugel van de Randstad ligt. Het ligt op nabije afstand van het centrum van Rijswijk en Delft. Maar ook Den Haag en Rotterdam zijn goed en snel bereikbaar via de Prinses Beatrixlaan en de snelwegen A4 en A13. De A12 is gelegen op heel korte afstand van het gebied en zorgt voor de verbinding met Utrecht. Ook het Westland, de grootste Greenport van Nederland, ligt nabij. Vanwege de centrale ligging ligt het bedrijventerrein in het hart van een groot verzorgingsgebied.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar bedrijvenrwb@rijswijk.nl. Team Bedrijven RijswijkBuiten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

IMPRESSIE WIJKINDELING RIJSWIJKBUITEN

RijswijkBuiten wordt in meerdere fasen gebouwd. In onderstaande kaart vindt u meer informatie over de diverse ontwikkelingen in de wijk. Zo kunt u zien welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er worden gebouwd, of zijn gerealiseerd. Klik op een project om meer informatie te lezen, op de verschillende projectpagina’s leest u meer informatie over de betreffende projecten. Deze kaart wordt regelmatig geactualiseerd.

Gerelateerd nieuws

Scroll naar boven