Start verkoop bedrijfskavels bedrijventerrein Parkrijk

Op dinsdag 10 mei 2022 start de verkoopprocedure van twee bedrijfskavels op bedrijventerrein Parkrijk nabij de Poldermeesterstraat/Laan van ’t Haantje te RijswijkBuiten. De kavels H7-4A en H7-4C hebben een oppervlakte van respectievelijk 3.320 m2 en 3.323 m2. De verkoopprocedure en bijbehorende informatie leest u op www.rijswijkbuiten.nl/bedrijfskavelsH7. Tot dinsdag 31 mei 2022 uiterlijk 23.59 uur kunnen gegadigden zich met een passend plan inschrijven voor deze bedrijfskavels.

Afbeelding: ligging bedrijfskavels H7-4A en H.7-4C

Over bedrijventerrein RijswijkBuiten

RijswijkBuiten is niet alleen een bijzondere plek om te wonen. Maar ook om te werken. Aan de rand van deelgebied Parkrijk ligt bedrijventerrein RijswijkBuiten. Het bedrijventerrein ligt in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, die in de zuidwestelijke vleugel van de Randstad ligt. Het ligt op nabije afstand van het centrum van Rijswijk en Delft. Maar ook Den Haag en Rotterdam zijn goed en snel bereikbaar via de Prinses Beatrixlaan en de snelwegen A4 en A13. De A12 is gelegen op heel korte afstand van het gebied en zorgt voor de verbinding met Utrecht. Ook het Westland, de grootste Greenport van Nederland, ligt nabij. Vanwege de centrale ligging ligt het bedrijventerrein in het hart van een groot verzorgingsgebied.

MEER INFORMATIE

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stuur dan een e-mail met uw bedrijfsgegevens naar bedrijvenrwb@rijswijk.nl. Team Bedrijven RijswijkBuiten neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

Scroll naar boven