Header

OPEN DAG RIJSWIJKBUITEN OP ZATERDAG 4 JULI A.S.! 
U KOMT TOCH OOK?

Op 4 juli a.s. van 11.00 tot 14.00 uur bent u van harte welkom op de Open Dag van RijswijkBuiten (Van Rijnweg 1d). Een bijzondere Open Dag met veel divers aanbod. 

Wat kunt u o.a. verwachten?

Pre-Sale van 't Haantje

Graag geven wij u op deze Open Dag alvast een kijkje in het ontwikkelproces van de eerste nieuwbouwprojecten in 't Haantje. Deze projecten gaan later dit jaar in verkoop, maar op 4 juli kunt u alvast de sfeer proeven van het nieuwe woongebied, een idee krijgen van de type woningen die u in de eerste projecten kunt verwachten en vanaf welke prijsklasse deze aangeboden zullen worden. Een ding kunnen we u wel alvast verklappen..... het is een heel divers aanbod!

De Tuinen van Sion

Niet alleen presenteren wij op deze dag de prachtige twee-onder-een-kapwoningen van fase 9 en het bijzondere klusproject voor de cascowoningen in fase 10. Ook geven we u alvast een voorproefje van fase 8c die eveneens dit najaar in verkoop gaat. Prachtig nieuwe woningen die in dezelfde sfeer als fase 8a en 8b worden ontwikkeld.

De Eilanden van Sion

Een van de vele parels van RijswijkBuiten is ook het project De Eilanden van Sion. Er wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van het tweede eiland die ook in september van dit jaar in verkoop zal gaan. Hoe dit project eruit komt te zien en wat voor soort woningen u kunt verwachten laten we u tijdens de Open Dag alvast graag zien.

BuitenKavels

Het project BuitenKavels zijn de vrije kavels in RijswijkBuiten. Inmiddels hebben we in Sion al op diverse locaties kavels beschikbaar in diverse afmetingen. Wilt u graag een kavel aan het water? Dat kan! Of wilt u liever een kavel binnen De Tuinen van Sion? Ook dat is mogelijk! En vergeet daarbij ook vooral de verschillende bebouwingsmogelijkheden! Meer weten? Tijdens de Open Dag zijn er diverse verkoopadviseurs aanwezig die u graag over verder informeren.

Geworteld Wonen 

Ook dit bijzondere project kan natuurlijk niet ontbreken op deze dag. Inmiddels hebben zij onlangs het Hoofdhuis gepresenteerd. Een prachtig appartementencomplex bestaande uit 16 appartementen en 4 penthouses. Maar ook fase 2 is inmiddels in verkoop; 6 ruime hofwoningen variërend van 128 tot 145m2. Bent u benieuwd naar dit fantastische project waarbij de bewoners zelf ontwikkelaar zijn? De bewoners en adviseurs vertellen u er graag meer over!

Wonen à la Carte

En tot slot is ook Wonen à la Carte aanwezig op deze gezellige dag. Fase 2 heeft weer een geheel eigen woonsfeer gekregen. Prachtige eengezinswoningen in rij, twee-onder-een-kap of vrijstaand, waarvan velen ook nog gelegen aan het bevaarbare water. Ook dit project is met recht een van de parels van RijswijkBuiten!

Kortom..... een dag die u niet mag missen. We zien u graag op 4 juli a.s.!

Met vriendelijke groet,

team RijswijkBuiten