Werkzaamheden speeltuin Oleander

Gebleken is dat de ondergrond in diverse speeltuinen in RijswijkBuiten het regenwater niet goed afvoert. Hierdoor blijft er water op het gras staan. In opdracht van de gemeente Rijswijk start Maranus Groenvoorziening op maandag 10 mei 2021 met werkzaamheden om de waterafvoer van de ondergrond van de speeltuin gelegen aan de Oleander te verbeteren.

Werkzaamheden speeltuin Oleander

In verband met het verbeteren van de waterafvoer wordt een nieuwe drainage aangelegd. De ondergrond in de speeltuin wordt gespit en er worden nieuwe graszoden aangebracht zodat het water in de toekomst beter wegloopt en grasveld weer goed bespeelbaar is. Vanwege de werkzaamheden en het herstellen van de graszoden is het helaas noodzakelijk om de speeltuin 4 weken te sluiten. Tot die tijd kunnen kinderen spelen in de dichtstbijzijnde speeltuinen aan de Jasmijn of aan de Van der Venstraat in Sion. Op Speel- en ontmoetingsplekken in RijswijkBuiten – RijswijkBuiten vindt u een overzicht met alle speelplekken in de wijk.

De werkzaamheden in de speeltuin aan de Oleander vinden plaats op werkdagen tussen 7:00 en 17:00 uur. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Denk hierbij aan geluidsoverlast en tijdelijk minder parkeerruimte vanwege machines en materialen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Overige speeltuin in RijswijkBuiten

Naar verwachting wordt ook de ondergrond van de speeltuin aan de Bonne Louise in Sion dit voorjaar aangepakt. Momenteel wordt onderzoek gedaan naar de waterafvoer van de andere bestaande speeltuinen in RijswijkBuiten. Via www.rijswijkbuiten houden wij u op de hoogte.

Scroll naar boven