Werkzaamheden kruispunt Parelmoervlinderlaan


Van maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei 2022 zijn er werkzaamheden aan het kruispunt Parelmoervlinderlaan en de Dagpauwoogstraat.Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is het nodig om het kruispunt af te sluiten voor auto’s, fietsers en voetgangers (zie afbeelding 1). Door de afsluiting is het parkeerterrein achter IKC Parkrijk tijdelijk niet bereikbaar voor autoverkeer. Het voetpad aan de zijkant van IKC Parkrijk blijft toegankelijk, u kunt lopend of met de fiets aan de hand de werkzaamheden passeren. De woningen in de Dagpauwoogstraat zijn bereikbaar via stelconplaten vanaf de Keizermantelstraat.

Werkzaamheden

Op dit moment is de kruising tijdelijk ingericht vanwege de bouwwerkzaamheden in de omgeving. De woningen van De Lanen fase 2 in de Dagpauwoogstraat en de Parelmoervlinderlaan zijn bijna klaar, binnenkort wordt de straat opgeleverd. Dat betekent dat het kruispunt definitief kan worden aangelegd. De kruising wordt geasfalteerd en er wordt een nieuw zebrapad aangelegd. Om de overlast voor bezoekers van de school tot een minimum te beperken worden de werkzaamheden uitgevoerd tijdens de meivakantie van de school van maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei 2022.

Vragen

Voor vragen over de afsluiting of werkzaamheden kunt ook een e-mail sturen naar rijswijkbuiten@cmdcw.nl. Of telefonische contact opnemen met de uitvoeringstelefoon van CMD, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur, door te bellen naar 06-33 32 54 45.

Afbeelding 1. Afsluiting Kruispunt Parelmoervlinderlaan en Dagpauwoogstraat
Scroll naar boven