Laan van Sion tussen Beatrixlaan en Van Rijnweg afgesloten van 3 t/m 14 juli 2023

Tussen maandag 3 juli tot en met vrijdag 14 juli 2023 is de Laan van Sion tussen de Van Rijnweg en de Zoete Aagt (richting de Prinses Beatrixlaan) afgesloten voor auto’s, fietsers en voetgangers in verband met werkzaamheden aan de autoweg en het fietspad. Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute.

Nieuwe deel Laan van Sion

Medio november 2022 is het nieuwe deel van de Laan van Sion (tussen de Zoete Aagt en de Van Rijnweg) geopend voor auto’s fietsers en voetgangers. In verband met de regen en koude temperatuur was het op dat moment niet mogelijk om het fietspad helemaal af te maken met rood gekleurd asfalt. Hierdoor had het fietspad tijdelijk een grijze kleur in plaats van rood.

De werkzaamheden

De rode laag op het fietspad wordt tussen maandag 3 en vrijdag 14 juli 2023 aangebracht. De machines die de rode laag aanleggen nemen veel ruimte in, waardoor het i.v.m. de veiligheid helaas ook nodig is om de autoweg af te sluiten. Daarom wordt ook direct het asfalt op de autoweg waar nodig gerepareerd. De werkzaamheden zijn (gedeeltelijk) in de zomervakantie omdat er dan vaak minder verkeer is en er zo minder overlast is voor auto’s fietsers en voetgangers die reizen via dit deel van de Laan van Sion.

Tijdens de werkzaamheden is de Laan van Sion tussen de Van Rijnweg en de Prinses Beatrixlaan afgesloten voor auto’s, fietsers en voetgangers. Auto’s kunnen omrijden via de Laan van Sion, Terras van Sion en de Prinses Beatrixlaan. Voetgangers en fietsers kunnen via de Pastoor Verburchweg, Laan van Sion, Mirabelle en Zoete Aagt omlopen/ fietsen. Bekijk afbeelding 1 voor de omleidingsroute. Bewoners en hulpdiensten kunnen altijd bij de woningen komen. In de straten wordt de omleidingsroute met gele borden aangegeven. Houd rekening met extra reistijd.

Afbeelding 1: omleidingsroute tussen 3 t/m 14 juli 2023 door werkzaamheden Laan van Sion tussen Van Rijnweg en Zoete Aagt

Vragen

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel naar telefoonnummer 070 – 326 19 75.

Scroll naar boven