Voetpad tussen Montessori Kindcentrum Parkrijk en De Koploper (gedeeltelijk) afgesloten van maandag 20 maart tot vrijdag 5 mei 2023

Vanaf maandag 20 maart tot vrijdag 5 mei 2023 is het voetpad tussen Montessori Kindcentrum Parkrijk en De Koploper (gedeeltelijk) afgesloten. Dit is nodig in verband met de aanleg van nieuwe permanente bestrating. Tijdens de werkzaamheden geldt een andere looproute naar de basisschool en het kinderdagverblijf. Voor auto’s en fietsers verandert er niets, deze rijden altijd via de Kommavlinderstraat.

Andere looproute naar de basisschool en kinderdagverblijf

Door de afsluiting is de basisschool lopend alleen bereikbaar via de Kommavlinderstraat. Het kinderdagverblijf is tijdens de werkzaamheden op verschillende manieren bereikbaar:

  1. Van maandag 20 tot en met vrijdag 14 april 2023: is het kinderdagverblijf alleen bereikbaar via de parkeerplaats achter Montessori Kindcentrum Parkrijk (bereikbaar via de Komma Vlinderstraat). Zie ‘route 1’ (gele route) in de afbeelding hieronder. Bij de ingang van de speelplaats van het kinderdagverblijf liggen tijdelijk stelconplaten.  
  2. Van maandag 17 april tot en met vrijdag 21 april 2023: is het kinderdagverblijf alleen bereikbaar vanaf de Parelmoervlinderlaan. Zie ‘route 2’ (blauwe route) in de afbeelding hieronder. Bij de ingang van de speelplaats van het kinderdagverblijf liggen tijdelijk stelconplaten.
  3. Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei 2023 (tijdens de meivakantie): is het kinderdagverblijf alleen bereikbaar via het schoolplein en de achteringang van de basisschool (bereikbaar via de Kommavlinderstraat). Zie ‘route 3’ (paarse route) in de afbeelding hieronder.

We doen er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken en proberen de werkzaamheden zo snel mogelijk af te ronden. Een (actueel) overzicht van alle werkzaamheden in RijswijkBuiten leest u op www.rijswijkbuiten.nl/werkzaamheden.

Vragen

Heeft u vragen over deze werkzaamheden? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel naar telefoonnummer 070-326 19 75.

Scroll naar boven