Speeltuin aan de Mirabelle afgesloten in verband met werkzaamheden


Begin juni 2022 wordt de speeltuin aan de Mirabelle voor circa 4 weken afgesloten voor werkzaamheden ten behoeve van verbetering van de ondergrond. Eerder zouden de werkzaamheden in mei 2022 plaatsvinden. Dit kon helaas niet doorgaan omdat het benodigde materiaal niet op tijd kon worden geleverd. Zodra de precieze data van de werkzaamheden in juni bekend zijn, leest u dat in dit nieuwsbericht.

Werkzaamheden

Er wordt een nieuwe drainage aangelegd die zorgt voor een betere waterafvoer. De hele locatie wordt gespit in verband met een storende laag in de grond. Daarnaast worden er nieuwe graszoden aangebracht, zodat het weer een groen grasveld wordt. Omdat de grond en het gras zich moet herstellen en de graszoden moeten wortelen, Is het noodzakelijk om de speeltuin circa 4 weken af te sluiten.

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen van 7.00 uur tot 17.00 uur en worden uitgevoerd door Maranus Groenverzorging.. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Bijvoorbeeld geluidsoverlast en de tijdelijk mindere beschikbaarheid van parkeerplekken door het neerzetten van machines en of materialen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u een e-mail sturen aan info@maranusgroen.nl.

Scroll naar boven