Van Rijnweg ingericht als fietsstraat

Op 5 maart 2021 zijn werkzaamheden gestart aan het laatste deel van de Van Rijnweg, ook dit deel wordt omgevormd naar een fietsstraat. Net als andere delen van de Van Rijnweg hebben fietsers hier voorrang en zijn auto’s te gast. Dit is veiliger voor fietsers. De werkzaamheden vinden plaats aan de Van Rijnweg tussen de A4 en de laatste nieuwe verkeersdrempel ter hoogte van het fietspad naar de Zwethzone.

De werkzaamheden

Op vrijdag 5 maart 2021 zijn voorbereidende werkzaamheden getroffen. Vervolgens is op maandag 8 maart 2021 de verouderde gasaansluiting ter hoogte van de Van Rijnweg nummer 2 vernieuwd. De overige werkzaamheden zullen in verschillende opeenvolgende fasen uitgevoerd worden. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 1 mei 2021.

Van Rijnweg weer open

De werkzaamheden waarvoor het noodzakelijk was dat dit deel Van Rijnweg werd afgesloten zijn inmiddels, één week eerder dan verwacht, afgerond. Dit betekent dat de Van Rijnweg weer open is voor verkeer. In de week van 19 april 2021 wordt het trottoir en een aantal laatste kleine werkzaamheden afgemaakt. Hier heeft het verkeer geen last van.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van alle werkzaamheden van het project ‘Werkzaamheden Fietsstraat van Rijnweg’? Via de Bouwapp kunt u op de hoogte blijven van actuele werkzaamheden en andere ontwikkelingen. In onderstaande flyer leest u meer informatie over de Bouwapp.

Vragen

Voor vragen over de werkzaamheden aan de Van Rijnweg kunt u contact opnemen met Rieke van Wijngaarden (omgevingsmanager EVS Infrabouw) op telefoonnummer 06 – 12093402 of per e-mail via projecten@evsbv.nl

Scroll naar boven