Trilgrasstraat van 27 t/m 29 juni afgesloten i.v.m. werkzaamheden

Op dit moment vinden er bestratingswerkzaamheden plaats in de Trilgrasstraat. Eerder was de Trilgrasstraat tijdelijk ingericht, tijdens deze werkzaamheden wordt de straat definitief aangelegd. Om te zorgen voor een goede aansluiting tussen de Parelgraslaan en de de Trilgrasstraat, wordt de Trilgrasstraat ter hoogte van de achterzijde van Parelgraslaan 18 opnieuw bestraat. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk om de Trilgrasstraat tijdelijk af te sluiten. Tijdens deze afsluiting is het mandelig gebied achter de Parelgraslaan 2 t/m 18 tijdelijk niet bereikbaar tussen maandag 27 juni en woensdag 29 juni 2022.

Wat merkt u ervan?

Vanaf maandag 27 juni 7:00u tot en met woensdag 29 juni 16:00u a.s. wordt de Trilgrasstraat ter hoogte van de ingang van het mandelig gebied afgesloten (zie afbeelding 1). In deze periode is er geen mogelijkheid om met de auto de achterzijde van de woningen te bereiken. Alleen de rijbaan wordt opnieuw aangelegd zodat de naastgelegen stoep toegankelijk blijft voor voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand). De achterzijde van de woningen is tijdens de afsluiting te voet altijd bereikbaar.

Afbeelding 1: locatie afsluiting Trilgrasstraat

Op maandag 27 juni om 7:00 uur wordt de straat afgesloten. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat er op enig moment overlast ontstaat. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Heeft u nog vragen?

Dan kunt u contact opnemen met CMD door een e-mail sturen naar rijswijkbuiten@cmdcw.nl.

Scroll naar boven