Trapveld aan de van Rijnweg gesloten vanaf 15 juni 2022

Vanaf 15 juni 2022 sluit het trapveld aan de van Rijnweg in deelgebied Sion. Vanaf dat moment kun je helaas niet meer spelen op het trapveld. Het trapveld sluit omdat er vanaf dat moment werkzaamheden zijn voor de aanleg van een nieuwe weg (Laan van Sion) en een nieuwe sport- en speelplek. Waarschijnlijk zijn de nieuwe Laan van Sion en de nieuwe speelplek eind 2022 klaar.

Nieuwe Sport- en speelplek

De multifunctionele sport- en speelplek aan de van Rijnweg wordt een Kraijcek playground! Een Krajicek playground is een multifunctioneel sportplein waar kinderen op een sociaal veilige plek, dichtbij huis, onbezorgd kunnen sporten en spelen. Zij worden hierbij begeleidt door professionele buurt(sport)coaches én Krajicek Scholarshippers. Dit zijn jongeren uit de wijk die in ruil voor een studiebeurs activiteiten op en rondom de playground verzorgen. Meer informatie hierover vind u op www.krajicek.nl

Een in speelvoorzieningen gespecialiseerd adviesbureau (Speelplan B.V.) maakt momenteel een ontwerp dat past binnen de richtlijnen van de Krajicek Foundation. Wij betrekken graag kinderen, jongeren, ouders, verzorgers, buurtbewoners en andere maatschappelijke partijen in de buurt bij het gebruik en beheer van de Krajicek playground. Hiervoor wordt er een kerngroep samengesteld. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl/speelplek-rijnweg.

Scroll naar boven