Tafeltennistafels in RijswijkBuiten

RijswijkBuiten is weer twee speelgelegenheden rijker: zowel in Sion als Parkrijk zijn voor de oudere kinderen in de wijk, mede op suggestie van Bewonerscommissies Sion en Parkrijk, tafeltennistafels geplaatst.

Parkrijk

Omdat Parkrijk op dit moment in ontwikkeling is, zal de tafeltennistafel gedurende de voortgang van de bouwprojecten in Parkrijk worden verplaatst. Daarom krijgt ook de ondergrond van de tafeltennistafel een tijdelijk karakter. De tafeltennistafel is in eerste instantie gerealiseerd op de hoek van de Beemdgrasstraat en de Parelgraslaan, op dezelfde locatie waar in de toekomst project De Buitenparel wordt gerealiseerd. Zodra de voorbereidende bouwwerkzaamheden voor project de Buitenparel starten, wordt er een nieuwe locatie voor het de tafeltennistafel gezocht. Bij de keuze voor een nieuwe locatie wordt gekeken naar de veiligheid en de toegankelijkheid van de tafeltennistafel. Het kan daarom voorkomen dat er op een bepaald moment, in het kader van veiligheid, tijdelijk geen geschikte locatie voor de tafeltennistafel beschikbaar is.

Sion

In Sion is de tafeltennistafel geplaatst nabij de speelplek aan de Oleander en Lavendel.

Speelplek Loofgang en Boomgaard

RijswijkBuiten is volop in ontwikkeling, met de ontwikkeling van de wijk worden ook nieuwe speelplekken aangelegd. Zo worden er op dit moment voorbereidingen getroffen voor de inrichting van de speelplek op de hoek van de Loofgang en Boomgaard in Sion. In verband met de maatregelen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan was het niet mogelijk om de beoogde fysieke inspiratiebijeenkomst te organiseren.  Daarom worden er momenteel drie ontwerpen uitgewerkt, aansluitend zullen wij de buurt uitnodigen om digitaal hun stem uit te brengen op het favoriete ontwerp. Na de zomervakantie ontvangen bewoners hierover een brief op het huisadres.   

Speelplekkenkaart RijswijkBuiten

Benieuwd waar alle speel- en ontmoetingsplekken in RijswijkBuiten te vinden zijn? Op onze website vindt u een handig overzicht.

Scroll naar boven