Start verkoop Sion Parck op donderdag 26 oktober 2023

Sion Parck in RijswijkBuiten gaat in verkoop. Vanaf donderdag 26 oktober 2023 om 15.00 uur is het mogelijk om u in te schrijven voor de woning van uw voorkeur. Gaat u voor een Hofwoning, een Herenhuis of één van de twee-onder-een-kapwoningen? Wij zijn benieuwd waar uw voorkeur naar uitgaat.

De woningen

Sion Parck is het laatste nieuwbouwproject in deelgebied Sion en daarmee het slotstuk van dit deelgebied in RijswijkBuiten. In Sion Parck worden 54 woningen gebouwd in drie uitvoeringen, namelijk: rij- en hoekwoningen, waterwoningen en 2 onder 1 kapwoningen. De woonoppervlaktes variëren van 132 tot 184 vierkante meter. Prijs vanaf € 525.000,- inclusief minimaal één parkeerplaats. De royale woonoppervlakten, de prachtige locatie aan de rand van de wijk en de natuur én de gemoedelijke sfeer maken Sion Parck tot de ideale woonplek voor gezinnen. Gelegen precies tussen het historische Delft en het groene Rijswijk in. 

Duurzaam wonen in SION PARCK

In RijswijkBuiten woont u voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen in de Rijswijksche Vlechterij geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen. Daarmee wekt u – bij normaal gebruik – net zoveel energie op als dat u gebruikt. Warmte én kou haalt u via de warmtepomp uit de grond, waardoor u de woning naar wens kunt verwarmen en koelen. Verder zijn de daken deels groen. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor uw portemonnee. Ook het openbaar gebied is ingericht op de toekomst met een robuust water- en poldersysteem, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en aandacht voor waterdoorlatendheid.

In de omgeving van SION Parck

Sion Parck wordt gebouwd aan de rand van deelgebied Sion. Sion Parck is één van de laatste projecten in Sion. In 2013 is gestart met de bouw van dit deelgebied. Ook aan voorzieningen is gedacht: zo zijn er in deelgebied Sion inmiddels een basisschool, kinderopvang, gymzaal en een tijdelijk gezondheidscentrum gerealiseerd. In heel de wijk zijn diverse speelplekken te vinden, zoals de in mei 2023 opgeleverde sport- en speelplek (Krajicek Playground) die op loopafstand van Sion Parck ligt. Zowel in de deelgebieden Sion en Parkrijk worden de komende jaren nog meer speelvoorzieningen aangelegd.

Met het Wilhelminapark om de hoek hebben bewoners van RijswijkBuiten een prachtig recreatiegebied op loopafstand. In het park kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen en genieten van het zeer gevarieerd landschap. Voor kinderen is een speeltuin aanwezig en bij warm weer is het zelfs mogelijk om een duik te nemen in de zwemvijver!

In deelgebied Parkrijk zijn inmiddels twee basisscholen gevestigd: één basisschool in een tijdelijke locatie en één basisschool in combinatie met een kinderopvang en gymzaal in de nieuwbouw van Montessori Kindcentrum Parkrijk. In het eerste kwartaal van 2023 is winkelcomplex De Koploper, met een Lidl supermarkt en een aantal (nog te openen) dagwinkels, opgeleverd. In juni 2022 is gestart met de nieuwbouw van een gezondheidscentrum in Parkrijk. Tenslotte is er aan de zuidkant van Parkrijk een kleinschalig bedrijventerrein te vinden dat ook de komende jaren nog wordt uitgebreid.

Benieuwd waar de voorzieningen in RijswijkBuiten te vinden zijn? En welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van Sion Parck zijn en nog worden gebouwd? In de digitale projectenkaart op www.rijswijkbuiten.nl/sionparck vindt u meer informatie over alle (toekomstige) ontwikkelingen in de wijk.

Start verkoop

Vanaf donderdag 26 oktober 2023 om 15.00 uur is het mogelijk om u in te schrijven voor de woning van uw voorkeur. Inschrijven kan tot maandag 6 november 2023, 15.00 uur. De verkoopdocumenten vindt u vanaf donderdag 26 oktober 2023 om 15.00 uur op www.nieuwbouw-sionparck.nl. Via deze website kunt u zich inschrijven voor een woning

2 novemBer 2023: Start verkoop event in Informatiecentrum RijswijkBuiten

Op donderdag 2 november 2023 tussen 17.00 en 19.00 uur bent u van harte welkom bij het informatiecentrum RijswijkBuiten (van Rijnweg 3b). Hier kunt u de verkoopbrochure afhalen. Ook staat het team van Sion Parck, waaronder de makelaar, klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt tussen 17.00 en 19.00 uur binnenlopen op het moment dat u het beste uitkomt. Op de pagina www.rijswijkbuiten.nl/parkeren vindt u meer informatie over het adres en waar u kunt parkeren.

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie op www.nieuwbouw-sionparck.nl.

Voor vragen over de (toewijzing van de) woningen in Sion Parck neemt u contact op met:

BPD
Telefoon: 015 -268 08 08
E-mail: verkoop.zuidwest@bpd.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten neemt u contact op met:

Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl  

Scroll naar boven