Start bouw Parkrijk fase 4

Op maandag 26 november is de bouw van Parkrijks 4e fase feestelijk begonnen. In totaal komen er tijdens deze fase 21 nieuwe woningen bij in RijswijkBuiten. Maandag metselden de kopers van de huizen symbolisch allemaal een steen in een nieuwe muur. Wethouder en 1e locoburgemeester Marloes Borsboom plaatste de laatste steen. Na dit feestelijke moment is er getoost op een voorspoedige bouw. En werd er gezellig nagepraat onder het genot van muziek, hapjes en drankjes.

Fase 4

Fase 4 van Parkrijk is een ontwikkeling van de Ontwikkelcombinatie Beatrixzone RijswijkBuiten VOF (Dura Vermeer | VolkerWessels Vastgoed). Parkrijk ligt naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. Zo vormt de wijk de perfecte combinatie tussen buiten wonen en stedelijk wonen.

 

11 villa’s en 10 hofwoningen

Parkrijk bestaat uit 21 eengezinswoningen die onderverdeeld zijn in 11 stadsvilla’s en 10 hofwoningen. Deze 2 soorten woningen verschillen in woonoppervlak en uitstraling. De statige stadsvilla’s worden gekenmerkt door hun individuele architectuur en diverse kleuren metselwerk. De hofwoningen worden in twee korte woningblokken gebouwd. De gevels zijn voorzien van bijzondere details, zoals een andere kap of een andere kleur gevelsteen. De bouw van de woningen wordt uitgevoerd door Boele & van Eesteren. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

Scroll naar boven