Save the date! 23 november a.s. start de Presale van De Machinist

Op donderdag 23 november start de presale van fase 1 en fase 2 van De Machinist. Wat houdt dit in?

De verkoopprijzen van De Vertrekhal en De Wagon staan nu online op www.parkrijk-demachinist.nl met een prijs vanaf € 271.500,- v.o.n.. Zo kun jij je alvast goed oriënteren welk appartement het beste bij jou past. Een oriënterend gesprek met de financieel adviseur van NEXThome geeft je daarnaast ook inzicht in jouw financiële mogelijkheden. Wel zo handig, aangezien je van vele financiële voordelen gebruik kunt maken in RijswijkBuiten. Zo kun je in RijswijkBuiten gebruik maken van de starterslening, heb je zelf de keuze of je de woning met eigen grond of erfpacht koopt en vallen bijna alle verkoopprijzen onder de NHG-grens. Als starter op de woningmarkt is dit dus dé kans voor een nieuwe woning. 


Plan nu een oriëntatiegesprek in met NEXTHome
De financieel adviseur van NEXThome kan samen met jou kijken van welke regelingen je gebruik kunt maken. Daarnaast krijg je ook voorrang bij de toewijzing wanneer je een positieve uitkomst hebt van het oriëntatiegesprek. Kijk daarom snel op www.parkrijk-demachinist.nl naar de verkoopprijzen van de Vertrekhal en de Wagon en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij NEXTHome! info@nexthome.nl of 0186 – 745 772

vragen?

Heb je vragen over de Machinist? Neem dan contact op met Informatiecentrum RijswijkBuiten. Stuur een e-mail naar rijswijkbuiten@rijswijk.nl of bel naar telefoonnummer 070 – 326 19 75.

Impressie De Machinist
Scroll naar boven